uloge

Stiže Bond, Jane Bond: Gillian Anderson kao prva agentica 007

Lifestyle / Flash | 24. 05. 2016. u 11:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka glumica Gillian Anderson nagovjestila je da bi prihvatila ulogu prvog ženskog Bonda, nakon što je dosadašnji James Bond Danijel Craig navodno odbio ponudu da za 78 milijuna eura snimi još dva filma o tajnom agentu 007.

Anderson je na svom Twitter nalogu napisala "Zovem se Bond. Jane Bond" i objavila poster koji su napravili obožavatelji, na kojem je spojena njena slika i stariji filmski plakat "Jamesa Bonda", navode britanski mediji.

Zvijezda kultne serije "Dosije X" je, međutim, na društvenoj mreži Tumblr spustila loptu povodom spekulacija da će biti novi tajni agent 007, napisavši netko je napravio sjajan plakat i pokrenuo intrigantnu temu.

Hoće li se to zaista dogoditi? Vjerojatno neće. Naširoko se spekulira oko toga tko bi mogao zamjeniti dosadašnjeg Bonda, a kao najizgledniji kandidati se spominju glumci Tom Hiddleston, Idris Elba i Damian Lewis.

Britanske kladionice su prošlog tjedna obustavile klađenje na Hiddlestona, zvijezdu britanske serije "Night Manager", usljed ogromnog zanimanja.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close