Pala odluka

Stalone odlučio – Creed 2 umesto Ramba V

Lifestyle / Flash | 07. 01. 2016. u 10:53 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog studneog film “Creed” je imao premijeru i osvojio je pozitivne kritike.

Radnja filma prati mladog Adonisa Johnsona Creeda, sina nekadašnjeg velikog boksačkog prvaka Apoloa Creeda, koji je bio veliki rival Rockya Balboe, sada njegovog trenera.

Lik Rockija Balboe je, vjerujemo, velikoj većini poznat, počevši od filma “Rocky” iz 1976. godine, pa nadalje kroz niz snimljenih nastavaka. Praktično, film “Creed” predstavlja sedmi nastavak spomenutog filma. Ono što iznenađuje samog Silvestera Stalonea jeste osobni uspjeh nakon 39 godina i možda nominacija za Oscara za najbolju sporednu ulogu.

Zato nas ne treba začuditi vijest koju je prenio Variety, odnosno izjava generalnog direktora MGM-a Garrya Barbera, koji je rekao: “Nema sumnje da ćemo praviti ‘Creed 2′.”

Osim toga, Adonisa Creeda u filmu glumi Michael B. Jordan, koji je zainteresiran za daljnji rad na ovom projektu. Međutim, režiser filma, Ryan Kugler je trenutno u pregovorima oko režiranja filma “Black Panther” za Marvel Studios, prenosi B92.

Što se toga tiče, Staloneova reakcija je sasvim realna: “Evidentno je smanjenje vremenskog intervala za nastavak, kada se on može prihvatiti. Tri godine je malo i previše”, misleći na vremensko razdoblje koje će ekipa morati čekati, ako bi Kugler snimao i “Black Panther” i “Creed 2″, ali moramo dodati i činjenicu da je Stalone sa Kuglerom već razgovarao o potencijalnom nastavku.

Kugler je bio iznenađen Staloneovim otkrivanjem nekih pojedinosti, rekavši da sa Silvesterom nema tajni, a pojedinosti su sljedeće: “Imat ćete ga suočenog sa drugačijim neprijateljem, koji će biti rekao bih, više divlji, veliki Rus. Ima puno toga tamo”, rekao je Stalone.

Usporedo sa nastavcima filma “Rocky”, Stalone je radio i na akcijskom filmu igrajući glavnog junaka Ramba od 1982. godine, pri čemu verni fanovi očekuju i njegov peti nastavak, ali prema glumčevim riječima, malo je vjerojatno da će se to i dogoditi:

“Srce je voljno, ali tijelo kaže, ‘Ostani kući!’. To je kao kada se borci vrate za još jednu rundu i budu razbijeni. Ostavite to nekom drugom”, ističe Stalone.

Kopirati
Drag cursor here to close