Kraj nečega

Sprema nam se pomrčina Sunca: Stiže nam preokret

Pomrčine uvijek označavaju kraj jedne faze i otvaranje novog poglavlja, a uoči njih, svi ćemo osjećati da se nešto kuha u zraku, da stvari idu svom kraju i nekom preokretu.
Lifestyle / Flash | 19. 04. 2023. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva ovogodišnja pomrčina Sunca zbit će se 20.4. u 5,17 po našem vremenu na 29,50 stupnjeva znaka Ovna.

Najjače će utjecati na znak Bika (gotovo na nultom stupnju istog) i to zbog gotovo egzaktnog kvadratnog aspekta s Plutonom iz Vodenjaka. U prijevodu – mnogi će htjeli, ne htjeli, morati sagledati stvari na drukčiji način, a onda iste i mijenjati. Naizgled u stilu destrukcije (Pluton), no u konačnici s motivom da se nakon rušenja obnovi, tj. izgradi nešto novo, ako je moguće bolje, prenosi Atma pozivajući se na ehoroskop.net

Nervoza i ishitrenost

Eklipsu će osjetiti više manje svi, a osim Bika intenzivnije i Škorpioni, Vodenjaci, Lavovi, a dijelom i Ovnovi – ovi zadnji su ipak zaštićeniji zbog još uvijek prisutnog Jupitera u njihovom znaku.

Pomrčine uvijek označavaju kraj jedne faze i otvaranje novog poglavlja, a uoči njih, svi ćemo osjećati da se nešto kuha u zraku, da stvari idu svom kraju i nekom preokretu.

Bit će nervozica, ishitrenih riječi i ponašanja, nestrpljenja da s pod svaku cijenu nešto pomakne s mrtve točke, bit će i forsiranja stvari, mogućih prekida bilo suradnji, veza, poslova i raznih tema, ovisno o pojedinačnim natalnim kartama.

Oni koji u dane pred pomrčinu pokušaju sagledati stvari na trezven način, neka ne očekuju previše, jer to su dani kao kad čistite kuću pa se sva prašina digne u zrak.

Stoga, neka u prvom redu budu strpljivi i neka odluke donose bar dan, dva nakon što pomrčina prođe, jer će tad sve biti jasnije.

Promjena i preokret

Ako baš morate reagirati ili odlučivati prije pomrčine (koja će se zbiti rano ujutro u četvrtak), računajte da će bez obzira kako postupali, da će se još ponešto promijeniti, preokrenuti, da neće baš sve biti gotovo prije nego što eklipsa zaživi i prođe.

Globalno, s obzirom da se ista zbiva na gotovo nultom stupnju Bika u kojem znaku je i Sjeverni Mjesečev čvor, možemo očekivati promjene povezane sa zemljom, stabilnošću, sekundarno novcem, bankarstvom.

No kao i svaka pomrčina i ova će proći – i kad se karte otvore, pred nama će se pojaviti jedna nova situacija. Strpljen, spašen.

Kopirati
Drag cursor here to close