Mladost

Slavni glumac: Krao sam hranu u supermarketu da bih preživio

"Inače, krao sam samo u razvikanijim supermarketima koji su si to mogli priuštiti. Želim to savršeno razjasniti. Ali, jebi ga, znaš, nismo imali što jesti, a morali smo se hraniti", rekao je.
Lifestyle / Flash | 03. 03. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniel Craig otkrio je kako je u mladosti bio prisiljen krasti hranu iz supermarketa da bi preživio, prije nego što je postao slavan. Britanski glumac, najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, u intervjuu za Rolling Stone progovorio je o teškim trenucima iz mladih dana - prenosi Index.

Ukrao patku

Ispričao je kako su jednom prilikom on i njegova tadašnja djevojka skovali ludi plan da ukradu zamrznutu patku iz jednog supermarketa.

"Ukrao sam patku, a ona ju je stavila ispod svoje majice, pretvarajući se da je trudna", ispričao je, dodavši kako to nije toliko strašno te da supermarketi "mogu priuštiti sebi gubitak jedne ili dvije patke".

"Inače, krao sam samo u razvikanijim supermarketima koji su si to mogli priuštiti. Želim to savršeno razjasniti. Ali, jebi ga, znaš, nismo imali što jesti, a morali smo se hraniti", rekao je.

Srećom, Craigove prve muke su iza njega i više ne mora krasti patke iz supermarketa.

Sa 16 godina napustio školu

Craig je sa 16 godina napustio školu i preselio se u London kako bi postao glumac. Primljen je u Nacionalno kazalište mladih, a nakon nekog vremena počeo je dobivati male uloge na TV-u do svoje 18. godine.

No tada nije zarađivao dovoljno da bi si priuštio luksuzna jela.

"Ono malo što bih zaradio, potrošio bih na pivo i dimljeni losos, a za večeru sam obično jeo jebeni pileći ili goveđi paprikaš", ispričao je glumac i dodao kako je ponekad izbjegavao plaćanje stanarine.

55-godišnji glumac i zvijezda Glass Oniona od tada je svom životopisu dodao bezbrojne filmske klasike, a glumio je u čak pet filmova o James Bondu.

Kopirati
Drag cursor here to close