Bond, James Bond

Traži se nasljednik Daniela Craiga

U iščekivaju velike odluke procurilo je da novi James Bond neće biti stariji od 40 godina
Kultura / Film TV | 20. 08. 2022. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko će biti novi James Bond? To se pitanje sve češće vrti među brojnim ljubiteljima filma i fanovima britanskog tajnog agenta 007. U listopadu će biti godina dana nakon što se Daniel Craig oprostio od ove prestižne uloge, nakon što je glumio Jamesa Bonda u pet filmova tijekom proteklih 15 godina. 

Producentica Barbara Broccoli nedavno je priznala da se radi na reinventiranju Bondovog lika te da su još u potrazi za savršenim glumcem. Prema glasinama koje kruže, čini se da će novi 007 biti dosta mlađi od Daniela Craiga (54), te da će ga "trenirati" za barem tri iduća filma u serijalu. Mnogi smatraju da novi James Bond neće biti stariji od 40.

Pošto su među favoritima za ulogu brojni poznati britanski glumci poput Toma Hardyja (44), Idrisa Elbe (49), Cilliana Murphyja (46) pa i zvijezde 'Witchera' Henryja Cavilla (39) i Regéa-Jeana Pagea (34), koji je briljirao u 'Bridgertonu' i 'Sivom čovjeku', neki od njih će otpasti nakon ove informacije. Primjerice, Idris Elba će za nekoliko tjedana napuniti 50 godina, a i sam glumac je priznao da je prestar za novog Bonda: "Ja sam najpoznatiji Bond koji nikad nije glumio Bonda" našalio se Elba.

Posljednje informacije ipak u prvi plan guraju glumca koji nije dosad pripadao najvećim favoritima za novu ulogu tajnog agenta 007. The Today Show piše da je Tom Holland preuzeo ulogu favorita, no pitanje je hoće li 26-godišnji glumac zamijeniti Spidermanovo odijelo Bondovim smokingom, piše miss7.

Pošto je Elba otpao iz utrke, a blizu je i Cillian Murphy, kladionice su trenutačno na vrh stavile Hollanda, a odmah iza njega su Regé-Jean Page i Tom Hardy.

Holland bi svakako donio promjenu u pojavi i karakteru Jamesa Bonda, mladić koji još nije napunio 30 godina bio bi "investicija za budućnost".

Holland je nedavno otkrio da je veliki ljubitelj Jamesa Bonda i da je obožavao gledati Daniela Craiga u toj ulozi. Čak je predložio i scenarij za idući film u serijalu:  "Bilo bi uzbudljivo vidjeti priču kako je zapravo James Bond postao James Bond. Evo, sad sam bacio ideju za idući film, što je možda pomalo glupo." rekao je Holland.

Odluka o novom Jamesu Bondu objavit će se tek iduće godine, a novi film o tajnom agentu 007, vjerojatno potpuno drugačiji nego što smo ga navikli vidjeti, ne treba očekivati prije 2025.

Kopirati
Drag cursor here to close