Horoskop

Prvih pola godine 2023.: Sreća očekuje ovih pet znakova

Kada Jupiter, planet sreće, znanja, visokog obrazovanja, duhovnosti i filozofije, uđe u znak Bika – nudi priliku za postizanje napretka prema snu ili dugoročnom cilju; i goli korijeni za dugovječnost i uspjeh.
Lifestyle / Flash | 06. 01. 2023. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako 2023. godina počinje retrogradnim Marsom i Merkurom, mnogi planovi mogu biti odgođeni, promjene najavljene, energija promijenjena, neki lijepi i veseli aspekti očekuju nas u nastavku godine. U prvih 6 mjeseci možemo očekivati da Saturn 7. ožujka prijeđe u znak Riba i potakne nas da svoje slabosti iskoristimo kao snagu. U ožujku Pluton također ulazi u Vodenjaka i donosi sve vezano uz samooslobođanje i napredovanje, prenosi Atma pozivajući se na Sensa mondo.

Dana 16. svibnja 2023. Jupiter završava svoj boravak u znaku Ovna i prelazi u znak Bika, gdje će ostati do 25. svibnja 2024. Kada Jupiter, planet sreće, znanja, visokog obrazovanja, duhovnosti i filozofije, uđe u znak Bika – nudi priliku za postizanje napretka prema snu ili dugoročnom cilju; i goli korijeni za dugovječnost i uspjeh.

Blizanci

Vaša društvenost će donijeti značajne rezultate. Prijatelji će vas podržati i pomoći vam da ostvarite svoje želje. Vaš jedinstveni stil omogućit će vam da se učinkovito istaknete od svojih kolega. I postat ćete pravi ukras na svakom događaju. Početak godine bit će okrunjen uspjesima na vašem profesionalnom polju. Uz istinsko razumijevanje svih zamršenosti vašeg zanata, lako ćete postići priznanje i čast. Vaš uspjeh dijelit će i vaši poslovni partneri, koji se sa sigurnošću mogu nazvati prijateljskom zajednicom.

Riba

Uvijek ste uživali u istraživanju dubina svoje duše. Početkom godine poželjet ćete potajno pokazati svoju slobodu, reći voljenoj osobi što osjećate. Trebat će vam samoća da biste se prepustili snovima o velikoj i lijepoj ljubavi. Jer drugi odnosi ne mogu ispuniti vaše visoke zahtjeve. Po prirodi ste strastvena osoba, sposobna brzo odgovoriti na impulse. Zahvaljujući takvoj osjetljivosti imat ćete poseban posao u kojem ćete se morati brzo kretati kroz događaje i dovesti ih do pozitivnog rezultata. Ali administrativno tako složeni tijek rada može donijeti uspjeh.

Bik

Vaši ideali su uzvišeni i uživate diveći se prekrasnim, izvrsnim luksuznim predmetima. Početkom godine poželjet ćete biti kreativni. No, zahvaljujući svojoj ekscentričnosti, poželjet ćete skrenuti s “utabanih staza” i pronaći svoj ekskluzivni put. Vaš trud će biti opravdan, jer vam je jako potrebna utjeha. A najveće blago za vas bit će ugodna atmosfera kuće koja će vam omogućiti da cijelo vrijeme budete dobro raspoloženi. Stoga ćete sa svim mogućim snagama pokušati stvoriti udobnost i sklad u svom domu.

Ovan

Imat ćete jedinstvene mogućnosti za razne vrste prihoda od kuće. Glavna stvar je ne ograničiti se na misli i strahove, već djelovati. Usredotočite se na svoju individualnost. Vi ste nezaboravna osoba i možete dugo ostati u sjećanju drugih. Vaša šarmantna i magnetska osobnost obdarena je odlučnošću koja će vašoj strasti dopustiti da probudi osjećaje i emocije drugih. Poduzmite nešto i ostvarite to. Došlo je vrijeme kada će vaše istraživanje posla i života biti okrunjeno uspjehom. I vaša će romantična duša moći umnožiti zajamčenu sreću.

Vodenjak

Vrlo je lako steći poštovanje drugih. Vaša sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će vam da uspijete u bilo kojem području koje vas zanima. Unatoč svim proturječnostima i kaosu u vašim mislima, sposobni ste očarati druge svojom originalnošću uma. Što se tiče ljubavnog fronta, tu ćete se ograničiti. I umjesto da se prepustite strastvenoj vezi, radije patite u tišini. Ali, ipak, imate dovoljno šarma da su predstavnici suprotnog spola spremni potrošiti na vas. I rado ćete prihvatiti darove ljubavi.

Kopirati
Drag cursor here to close