Od sada i u kafiću

Proljetna novost koja donosi sreću - Jana vitamin happy

Upravo kombinacija vitamina C, biotina i B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te radu živčanog sustava.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2018. u 10:50 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jana vitamin s proljećem predstavlja novog člana obitelji - Jana vitamin happy, finog okusa naranče koji sadrži vitamin C, B6 i biotin.

Upravo kombinacija vitamina C, biotina i B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te radu živčanog sustava. Ova kombinacija vitamina nužna je i za stvaranje životno važnih molekula, poput serotonina koji daje osjećaj zadovoljstva, poznatog i po nazivu ''hormon sreće'', za čiju sintezu je neophodan vitamin B6.

Iako postoje jednostavne stvari kojima možemo u trenu popraviti svoje raspoloženje, poput slušanja glazbe, čitanja knjige, igre s kućnim ljubimcem, plesa, šetnje, druženja s prijateljima i smijeha, ne treba zaboraviti na važnost unosa hranjivih tvari koje će osigurati preduvjete za normalno psihološko funkcioniranje, a time i donijeti osjećaj sreće. Jana vitamin happy donosi upravo njih.

I nakon što su u 2016. Jana vitamin proizvodi predstavljeni i bili dostupni u trgovinama ove godine dolaze i u HoReCa izdanju. Stoga Janu vitamin happy od sada možete naručiti i u kafiću. Pa sljedeći put kad se nađete u baru ili kafiću i u nedoumici se pitate ''Što naručiti?'' probajte Janu vitamin happy.

Kopirati
Drag cursor here to close