Počele prijave

Prijavi se na izbor Miss BiH za Miss svijeta 2015!

Lifestyle / Flash | 18. 05. 2015. u 15:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počele su prijave za ovogodišnji 20-ti jubilarni izbor Miss BIH  za Miss Svijeta.

''Lijepa si, pametna, svestrana, talentirana i samouvjerena - prijavi se, natječi se, budi sigurna u sebe i pobjedi!'', poručuju organizatori izbora.

Izbor Miss BiH za Miss Svijeta pružit će priliku svim zainteresiranim da pokažu svoje kvalitete, ali i da nauče mnogo toga. Nude upoznavanje djevojaka iz cijele Bosne i Hercegovine, sklopanje novih prijateljstva i poznanstva i putovanja.

''Titulu Miss Bosne i Hercegovine ne čine samo nagrade sponzora, editorijali i naslovnice magazina i intervjui pred kamerama. Važnije od svega je ponosno predstavljanje svoje zemlje na najznačajnijem svjetskom izboru koje okuplja oko 180 zemalja svijeta, koje u satelitskom prijenosu izbora “Miss Svijeta” prenosi preko 300 Tv stanica, i ima blizu 3 milijarde gledatelja, što predstavlja rekordnu gledanost u svijetu'', poručuju organizatori.

Sve zainteresirane djevojke mogu poslati prijavu u inbox na Facebook Direkcija Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta nakon čega slijedi poziv za casting i kantonalna/regionalna natjecanja.

Neki datumi prednatjecanja već su poznati pa tako ovom prilikom organizatori najavljuju da će se izbor za Miss Posavske županije za 2015 godinu održati 22. svibnja 2015 godine u City Center In Orašje s početkom u 20:00 sati dok će se izbor za Miss Tuzlanskog kantona održati 24. svibnja 2015 godine u Etna Tržni centar Gračanica s početkom u 19:30 sati.

Direkcija Miss BiH za Miss Svijeta - "Ljepota sa svrhom", u svom predznaku ove godine nosi naziv "Bolje obrazovanje - bolja BiH". Ovogodišnji partner u projektu je ''Europski Univerzitet Brčko Distrikt'' koji nudi besplatno školovanje za sve građane BiH, priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close