Neka CHIC izazov počne!

Predstavljamo veliki CHIC izazov za sve prijateljice!

Lifestyle / Flash | 12. 01. 2016. u 12:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narednih pet tjedana na službenoj CHICovnik Facebook stranici će proći u pravom ženskom druženju uz kreativne fotografije i sjajne nagrade.

Naime, počeo je veliki CHIC izazov gdje uz malo kreativnosti možete svaki tjedan osvojiti CHICovnik, no i natjecati se za glavnu nagradu – fantastične MODAMO.haljine za sebe i prijateljicu!

CHICovnik je za kratko vrijeme postao najtraženiji planer za žene, što vjerujemo zahvaljuje svom dizajnu koji je inspiriran kreacijama dizajnera Elie Saab i Oscar de la Renta, ali i činjenici da se unutar njegovih tvrdih korica sa zlatotiskom, nalazi i 400 stranica u prekrasnoj bež nijansi posebno dizajniranih za vas.

Pored toga što svaki datum ima svoju stranicu, u CHICovniku ćete naći i mjesto za popis za kupovinu, inspirativne izjave, sjajne recepte, odlične savjete, ali i džep za vizitike kao i kalendar za planiranje godišnjih pregleda.

Sigurno ćete u CHICovnik često puta zapisati i druženje sa omiljenom prijateljicom, a zahvaljujući CHIC izazovu, na neko od narednih druženja ćete moći doći sa poklonom - sjajnom MODAMO.haljinom izrađenoj od stopostotnog pamuka u crvenoj boji.  Haljina je to koju ćete moći nositi na zajedničke kave, ali i u kojoj ćete uz štikle i upečatljiv nakit dočekati zoru na plesnom podiju.

Kako sudjelovati u chic izazovu?

Dovoljno je da napravite fotografiju kreativnog ambijenta gdje nedostaje CHICovnik i  postavite ju u aplikaciju CHIC izazova koji ćete pronaći na CHICovnik službenoj Facebook stranici. Pozovite svoje prijatelje da lajkaju upravo vašu fotografiju i svaki utorak na adresu osobe koja je autor fotografije s najviše lajkova stiže jedan CHICovnik. Autorica fotografije koja bude imala najviše lajkova po završetku naše igre, 12.2. može na kućnoj adresi očekivati prekrasan paket s haljinama za nju i prijateljicu.

Neka CHIC izazov počne!

Kopirati
Drag cursor here to close