Domaćin

Predsjednik na svinjokolju: Vučić pokazao kako se rade čvarci

Lifestyle / Flash | 25. 11. 2023. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Avbuducnostsrbije/Instagram / Vučić miješa čvarke

Jedan od praćenijih Instagram računa u Srbiji onaj je predsjednika te države Aleksandra Vučića, koji ima naviku na toj društvenoj mreži objavljivati isječke iz svog svakodnevnog života.

Nedavno je, inače, otvorio i svoj TikTok, gdje ljude obasipa mudrostima iz svoje riznice (taj njegov potez odmah su iskopirali i brojni ministri iz srbijanske Vlade).

Posljednji post prikazuje Vučića kako "domaćinu" demonstrira pravilnu tehniku miješanja čvaraka u 'kazanu', zatim i kako pažljivo razmišlja kako ih posoliti, pa kako recenzira štrudlu od maka i slično, a sve popraćeno prigodnim patriotsko-obiteljskim tekstom, piše Jutarnji.hr

"Posjetio sam domaćinsku kuću obitelji Radić, u mjestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta pomognem u pravljenju ovogodišnjih čvaraka. Razumije se, probao sam i čvarke, i kobasice, i slaninu, ama baš sve što su Radići za svoje goste i ukućane pripremilli. Htjedoh da prešutim, ali na kraju je na red došla i štrudla s makom. Obitelj je stup Srbije, a običaji su ono što nas je održalo. Živela Srbija!", piše uz serijal fotografija na Vučićevom Instagramu.

Kopirati
Drag cursor here to close