15. svibanj

Predavanje u Mostaru povodom 'Svjetskog dana obitelji'

Lifestyle / Flash | 13. 05. 2016. u 12:51 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski dan obitelji, 15. svibanj, obilježava se širom svijeta od 1993. godine, kada ga je Generalna Skupština Ujedinjenih naroda proglasila Svjetskim danom obitelji s ciljem da ohrabri zemlje članice da prepoznaju potrebu za osnaživanjem obitelji kao institucije.

Danas se u cijelom svijetu u obiteljskom životu događaju veliki problemi, izazovi i promjene. Mladi se sve teže odlučuju na osnivanje ili proširenje obitelji, razlog nisu samo loše ekonomske prilike, već ubrzani način življenja doveo je do toga da obitelj predstavlja tereta a ne oslonac u životu.

Stoga na Svjetski dan obitelji Medžlis Islamske zajednice Mostar, Kulturno edukativni centar za ženu "Sehara" i Dječiji Vrtić Zemzem Mostar organiziraju predavanje o obitelji.

Gost predavač je Edita Pajić, magistar edukacijskih znanosti. U sklopu predavanje bit će održana radionica za djecu, u skladu s tim u pratnju roditelji mogu povesti djecu uzrasta od 3 do 6 godina.

Predavanje će se održati u nedjelju, 15. Svibnja 2016. godine, u prostorijama Dječijeg vrtića Zemzem OJ.Mostar-Luka s početkom u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close