Udruga za podršku obitelji Kairos

Predavanje u Mostaru: Odgojni stilovi roditeljstva i razvoj ovisnosti kod djece i mladih

Ovo predavanje će vam pružiti informacije o tome kako različiti odgojni stilovi mogu utjecati na ponašanje djece i mladih.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2024. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za podršku obitelji Kairos poziva na predavanje u petak 10. svibnja u 18:30 sati u dvorani ispod zvonika Franjevačke crkve na temu odgojnih stilova roditeljstva i njihovog utjecaja na razvoj ovisnosti kod djece i mladih. Predavanje će održati mr. sc. Andreja Pehar, pedagog i geštalt psihoterapeut.

Na ovom predavanju obradit će se sljedeće teme:

  • Koji su različiti stilovi roditeljstva?
  • Učinci različitih odgojnih stilova na ponašanje djece i mladih
  • Koja je veza između odgojnih stilova i rizika od ovisnosti?
  • Što mogu roditelji učiniti kako bi smanjili rizik od ovisnosti kod svoje djece?

Ovisnost je složen problem koji može imati razorne posljedice na živote pojedinaca, obitelji i zajednica. Na razvoj ovisnosti utječu mnogi čimbenici, uključujući biološke, psihološke i društvene čimbenike. Istraživanja pokazuju da odgojni stilovi roditeljstva mogu igrati značajnu ulogu u riziku od razvoja ovisnosti kod djece i mladih.

Foto: PR / Predavanje u Mostaru

Ovo predavanje će vam pružiti informacije o tome kako različiti odgojni stilovi mogu utjecati na ponašanje djece i mladih, te o tome što možete učiniti kao roditelj kako biste promovirali zdravo ponašanje kod svoje djece i smanjili rizik od ovisnosti

Predavanje je namijenjeno svim roditeljima koji žele bolje razumjeti utjecaj svog roditeljskog ponašanja na djecu i naučiti kako izgraditi zdravu i podržavajuću obiteljsku sredinu, djeci i mladima, kao i svima koji su zainteresirani za ovu temu.

Kopirati
Drag cursor here to close