"Ko je za bocku?"

Porno skandal u Srbiji! Pacijentica se polugola snimala u ordinaciji Doma zdravlja

Na jednoj od fotografija vidi se kako, vrlo oskudno odjevena, pacijentica sjedi za stolom na mjestu koje je namijenjeno medicinskim sestrama i popravlja frizuru.
Lifestyle / Flash | 22. 01. 2024. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomoćnica ravnatelja Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je u ponedjeljak da će ta zdravstvena ustanova poduzeti sve zakonski predviđene mjere protiv pacijentice Katarine Đ., piše nova.rs

Ona je, naime, tijekom pauze u jednoj od intervencija službe opće medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante "Donja Vrežina", objavila seriju provokativnih i uvredljivih fotografija te video zapisa.

"Velika šteta ugledu Doma zdravlja"

Nešić je kazala da se pacijentica javila jednoj od intervencija opće medicine jer je imala nalog za injekcije.

"S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije te  video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bit ćemo prinuđeni poduzeti određene mjere u okviru zakona", navela je Nešić.

Pacijentica sjedi za stolom i snima se

Na jednoj od fotografija vidi se kako, vrlo oskudno odjevena, pacijentica sjedi za stolom na mjestu koje je namijenjeno medicinskim sestrama i popravlja frizuru, a na drugom snimku, kraj pulta na kojem se nalaze injekcije i igle, piše "Tko je za bocku?".

Katarina Đ. objavila je i fotogafiju na kojoj se vidi kako drži šalicu kave u prostoriji gdje se inače nalaze zdravstveni kartoni pacijenata...

Kopirati
Drag cursor here to close