25. listopada

Slijedi nam pomrčina Sunca: Stižu brojne promjene

Posljednja pomrčina ove godine bilo je u znaku Škorpiona 15. svibnja, tako da vas i ovog puta očekuju iste teme.
Lifestyle / Flash | 11. 10. 2022. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomrčine se u astrologiji smatraju važnim događajem i donose brojne promjene. Uskoro, 25. listopada, nas očekuje pomrčina Sunca u Škorpionu.

Kako se ova pomrčina događa u sezoni Škorpiona, a poznato je da je Škorpion jedan od najsloženijih i najmisterioznijih znakova Zodijaka, ona donosi transformacije. Sunce ulazi u znak Škorpiona 23. listopada i bit će u njemu do 22. studenog. Ovaj period će biti vrlo moćan i primijetit ćete mnoge promjene u svom životu, piše Atma.

Škorpion je znak dubine, intimnosti i ekstremnih osjećaja, tako da treba očekivati da će se takve teme često pojavljivati u ovom periodu.

Željet ćemo zaviriti iznad površine u mnogim poljima života, otkriti ono što je duboko, što je skriveno u nama, potisnuto. Želite otkriti sve što je skriveno i tajno, a suočavanje s istinom ponekad i nije tako jednostavan i ugodan osjećaj.

Trenutno je Sunce u znaku Vage i težimo ka pravdi i apsolutnoj ravnoteži, ali kada prijeđe u Škorpiona više se vodimo intuicijom, reagiramo prema osjećaju.

Škorpion je strastven, ima snažnu volju, zna što želi dobiti. On se za to bori svim snagama. Takvu energiju svim znakovima donosi i pomrčina Sunca u Škorpionu – iscjeljujuću i transformativnu. Ipak, u ovom periodu mogu se javiti i negativni impulsi, poput ljubomore, manipulacije i želje za osvetom. Vi ih možete kontrolirati, potrebno je samo da to odlučite.

Posljednja pomrčina ove godine bilo je u znaku Škorpiona 15. svibnja, tako da vas i ovog puta očekuju iste teme.

Ovaj period vas poziva da se potpuno vratite sebi, otkrijete svoj potencijal i zapamtite svoje snage. Prisjetite se koje su vas teme najviše interesirale i pogađale u svibnju ove godine – moguće je da će se neke stvari ponoviti.

Pomrčina Sunca u Škorpionu potiče vas da se dublje i bolje upoznate sa sobom, da prihvatite svoje emocije i osvijestite kojih se trebate osloboditi, a koje prihvatiti i razvijati.

U ovom periodu potrebno je pronaći način da se takvi osjećaji transformiraju u ljubav prema sebi, samoprihvaćanje i istinsku vjeru u vlastitu snagu i mudrost.

Postavite sebi određena pitanja, zavirite u svoje srce i držite um otvorenim za nova saznanja. Ako ste dugo željeli saznati istinu o nečemu, sada je vrijeme. Mnogo istine može biti otkriveno ovog mjeseca pa budite spremni na činjenicu da će mnoge tajne možda biti otkrivene.

Ne plašite se pokazati svoje osjećaje, ne stidite se onoga što je iznutra, što vam grije dušu. Recite nešto dirljivo osobi koju volite; izgovorite istinu ljudima koji su vas lagali; saopćite nekim osobama da su vas povrijedile; zahvalite se onima koji su vas podigli…

Pustite neka vaša duša za vrijeme pomrčine Sunca u Škorpionu progovori!

Kopirati
Drag cursor here to close