Šest datuma

Ovo su sretni dani u ožujku, iskoristite ih na pravi način

Od ožujka 2020. Saturn je u znaku Vodenjaka. 7. ožujka ove godine planet će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima.
Lifestyle / Flash | 27. 02. 2023. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ožujak je prvi mjesec proljeća, mjesec kada planiramo, budi se energija, spremni smo usvojiti i prihvatiti sjajne prilike. Zato je važno da iskoristimo sve šanse koje nam se pružaju, a astrolozi ističu da će sljedećih 6 datuma biti najpovoljniji i najsretniji.

Saznajte koje tranzicije planeta se smatraju najpovoljnijim - prenosi Atma pozivajući se na Sensa mondo.

3. ožujak – zrcalni datum

Niz 3-3 u ovoj godini bit će veliki dan za razvoj općenito. Ovaj dan možete posvetiti stjecanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti.

Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete savladati izazove i biti motivirani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmjeriti sebe na neki bolji put u životu.

7. ožujak – dan promjene položaja Saturna

Od ožujka 2020. Saturn je u znaku Vodenjaka. 7. ožujka ove godine planet će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima.

Generalno, takva tranzicija će nam donijeti mnoge važne promjene u svim područjima života. Prva ugodna zvona čut ćemo već 7. ožujka kada možete poduzeti inicijativu.

16. ožujak– Venera ulazi u Bika

Planet će ostati u ovom znaku do 10. travnja. Ovo će biti vrlo dobra i važna tranzicija, pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu. 16. ožujak bit će vrlo svijetao i izuzetno ugodan dan.

Na ovaj dan je vrlo važno obaviti kućne poslove, čišćenje, dovođenje stvari u red.

Pokušajte se na ovaj dan posvetiti želji da promijenite svoj život nabolje, transformirajući loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe, promijenite imidž.

19. ožujak – Merkur ulazi u Ovna

Merkur se ne osjeća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolji nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem.

U ovom znaku planet će ostati samo do 2. travnja. Ovaj dan svakako može i treba biti posvećen financijskim i pravnim poslovima, kao i poslu i poslovanju.

20. ožujak – proljetna ravnodnevica

Ovo je vrlo povoljan i, možda, najsvjetliji dan ožujka. Astrolozi primjećuju da se mlad Mjesec ovog puta skoro potpuno poklapa s ravnodnevnicom, s manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno utjecati na naše raspoloženje.

20. ožujak se može smatrati danom dobre energije, na koji možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru.

Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju.

23. ožujak – Plutonova promjena epohe

Najudaljeniji planet Pluton izvršit će prelazak u znak Vodenjaka. Ovim danom završava se petnaestogodišnji period boravka u Jarcu.

Ova tranzicija može 23. ožujak učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima.

Kopirati
Drag cursor here to close