Zvijezde kažu

Ovo su najduhovitiji horoskopski znakovi

Znaju što reći i kada to reći. Oni su oni s urnebesnim forama i odgovorima na vaše fore te su istinski smiješni bez previše napora.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2020. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki ljudi imaju prirodan šarm, duhovitost i dosjetljivost. Astrolozi kažu da na to uvelike utječe i horoskopski znak, a ovo je pet najduhovitijih i najdomišljatijih horoskopskih znakova koji imaju sve - i humor i inteligenciju.

Znaju što reći i kada to reći. Oni su oni s urnebesnim forama i odgovorima na vaše fore te su istinski smiješni bez previše napora.

Ovan
Veoma su oštroumni te brzo razmišljaju. Oni će vas uvijek nasmijati s nekom dosjetljivom forom te će razgovor odvesti u smjeru koji drugima ne bi ni pao na pamet.

Blizanci
Nevjerojatno su duhoviti i jednako tako društveni. Vole biti u centru pažnje i mogu bilo koga šarmirati svojim humorom i duhovitošću.

Lav
Iako ponekad djeluju ozbiljno i fokusirano na samo jednu stvar, Lavovi znaju biti veoma dosjetljivi i zabavni te nasmijati sve oko sebe.

Strijelac
Veoma su inteligentni te im je i humor takav. Ako ste fanovi sarkazma, u društvu Strijelaca ćete svakako uživati.

Vodenjak
Vodenjaci su veoma odvažni i uz to obožavaju nasmijavati ljude. Često će ispaliti neku foru potpuno ozbiljnog lica i time vas pomalo zbuniti, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close