Šest znakova

Ovim znakovima Zodijaka će se životi dramatično promijeniti u svibnju

Opća energija mjeseca povezana je s financijama, s kreativnom realizacijom, kao i s rastom osobnih ambicija. Postoji 6 znakova Zodijaka za koje će svibanj biti najsudbonosniji – oni su ti koji će se suočiti s velikim kardinalnim promjenama u životu.
Lifestyle / Flash | 03. 05. 2023. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svibnju 2023. dogodit će se nekoliko važnih astroloških događaja odjednom – pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5.5., Merkur kreće direktno 15.5., Jupiter prelazi u Bika 16.5., mlad Mjesec u Biku 19.5., a potom i Mars prelazi u Lava 21.5..

Opća energija mjeseca povezana je s financijama, s kreativnom realizacijom, kao i s rastom osobnih ambicija. Postoji 6 znakova Zodijaka za koje će svibanj biti najsudbonosniji – oni su ti koji će se suočiti s velikim kardinalnim promjenama u životu, piše Atma.

Bik

Vežite pojaseve i pripremite se – svibanj će vam velikodušno dati darove koje zaslužujete. Već 5.5. dogodit će se promjena u odnosima i očito ćete iz svog života pustiti neku osobu s kojom ste imali ozbiljnu karmičku vezu. Preokret Merkura 15.5. razjasnit će vam situaciju oko zapošljavanja i obrade nekih važnih dokumenata (putovnica, potvrda).

Nakon toga Jupiter ulazi u vaš znak, doslovno vam stavlja krunu – vaše samopouzdanje će rasti zajedno s velikim društvenim rastom. Na primjer, može se dogoditi ozbiljan sastanak ili ćete dobiti neke važne međunarodne dokumente. Sličan trijumf već je mogao doći u vaš život prije 12 godina – sjetite se što vam se dogodilo u životu 2011. godine.

Ako ste planirali trudnoću, vaše zdravlje i cjelokupna energija organizma već se popravljaju. Što se tiče mladog Mjeseca 19.5., on će u vaš život unijeti još više vjetrova promjena – jednostavno ćete donijeti odluku da ćete puno toga početi ispočetka. Na primjer, možete promijeniti imidž, titulu ili se odlučiti brinuti o svom tijelu, ljepoti i imidžu.

Svibanj će vas inspirirati – postat ćete sretniji, a samopouzdanje će vam jednostavno porasti do neba!

Lav

U svibnju će broj pozitivnih događaja zaista biti izvan razmjera – već 5.5. imat ćete važnu odluku u obitelji, na primjer, u vezi s nekretninama, kupnjom ili prodajom kuće. Zatim će 15.5. Merkur izaći iz retrogradne faze u vašem sektoru karijere i ciljeva – činit će vam se da shvaćate kakav novi zadatak imate, čemu trebate težiti u pogledu svojih postignuća.

Sljedeći dar bit će ulazak Jupitera u Bika – u vaš sektor velikih postignuća, titula i statusa. Vjerojatno ćete steći popularnost, možda će vaše ime biti negdje objavljeno! Osim toga, Jupiter vam može donijeti proučavanje vaše samo-manifestacije – on će kvadrirati vaše Sunce, što će testirati vaš karakter.

Vaše želje za financijskim uspjehom mogu vas natjerati da poduzmete previše hrabre i ponekad nepromišljene radnje – kontrolirajte se, sustavno se krećući prema uspjehu.

Vjerojatno ćete u svibnju dobiti imenovanje, važnu poziciju. Mars u Lavu od 21. svibnja donijet će vam povećanje energije, želju da ojačate svoje tijelo, možda ćete postati svrhovitiji i moći ćete nešto postići u smislu svoje provedbe (na primjer, smršaviti ili uspješno započeti neki projekt na mreži).

Škorpion

U svibnju se događa prava pozitivna revolucija u vašem sektoru partnera i odnosa – zahvaljujući pomrčini 5. svibnja lako se možete riješiti nekih kompleksa povezanih s vašim izgledom ili nekim obrascima ponašanja (negativnost može nestati). Već 15.5. Merkur izlazi iz retrogradne faze, što vam može dati jasniji uvid u odnos s partnerom.

Na primjer, završit ćete niz pokušaja sa svojim partnerom ili ćete se sumirati pod nekom vrstom sporazuma (bračnog ili drugog pravnog).

Nakon toga počinje pravi ljubavni maraton – 16.5. Jupiter ulazi u vaš sektor odnosa, što može donijeti poznanstvo s imućnom i ugodnom osobom, a 19.5. mlad Mjesec jednostavno može podariti novu romantičnu vezu!

Vjerujte, Svemir sada čini sve kako bi poboljšao vaš obiteljski život – budite društveno aktivni!

Vodenjak

Svemir u svibnju/maju očito kuje hrabre planove za vas, a svi su oni vezani uz temu vaše karijere i stanovanja. U horoskopu vam je uključena najvažnija osovina koja je odgovorna za društvenu prepoznatljivost i temelj vaše osobnosti, zbog čega je svibanj/maj najvažniji po pitanju odabira cilja i koja vam je podrška.

Prvo, 5. svibnja možete imati promjenu na poslu – to može biti promjena pozicije. Zatim se 15.5. Merkur počinje kretati točno u stambeni sektor, pomažući da se riješe pitanja prikupljanja dokumenata i papira za nekretnine. Možda ćete dovršiti popravke, jer 16.5. Jupiter ulazi u sektor kuće!

Najvjerojatnije će vam donijeti kupnju stana, novi cilj u vezi s nekretninama ili neki važan događaj s jednim od roditelja. Mladi mjesec 19. svibnja glatko će podržati ovu priču – možda ćete započeti novi ciklus povezan s mjestom stanovanja.

Na primjer, možete se odlučiti preseliti, iznajmiti stan ili popraviti ga.

Ovan

U svibnju ćete imati mnogo iznenadnih financijskih promjena koje će vam doista promijeniti život. Prvo, pomrčina 5. svibnja u sektoru obiteljskog novca uzrokovat će da okončate bilo koji dugi period kredita, hipoteke ili nasljedstva s kojim ste možda imali posla zadnjih nekoliko godina.

Nakon toga u vašu kuću novca ulazi Jupiter – planet blagostanja! To će vam donijeti doslovno lavinu financijskih prilika, kao i ogroman porast samopoštovanja.

Svemir će vas u svibnju povezati s nepresušnim izvorom blagostanja i samopouzdanja – vlastita vrijednost će rasti proporcionalno novcu u vašem novčaniku!

Važno je napomenuti da 21. svibnja Mars ulazi u vašu kuću osobnih projekata, što znači da možete početi ulagati puno truda u pokretanje vašeg poslovanja. Ako čekate romansu, onda će se to i dogoditi – Mars može donijeti burne i strastvene spojeve, koji će tek u lipnju dobiti zamah.

Vaga

Mjesec će biti prilično izazovan kada osjetite da se suočavate s nekim ozbiljnim unutarnjim problemom – život od vas zahtijeva veliku transformaciju koja će započeti dubokom unutarnjom promjenom.

Sve će vam to biti očito već 5. svibnja – pomrčina Mjeseca u Škorpionu pokazat će vam nešto na području financija i kako novac utječe na vaše samopouzdanje. Nakon toga, 15. svibnja, Merkur će ići pravo u vaš sektor obiteljskog kapitala – moguće je da ćete dobiti natrag stari novac, iznose osiguranja ili će vam biti odobrena neka vrsta kredita.

Nakon toga, već 16.5., Jupiter ulazi u vaš sektor obiteljskog kapitala – možete se odlučiti na financijsku investiciju, uzeti hipoteku ili kredit. Ili će situacija biti povezana s pojavom psihologa u vašem životu koji će analizirati vaše samopoštovanje, strahove, komplekse i tako dalje.

Mladi Mjesec 19. svibnja donijet će novi ciklus u okviru obiteljskog budžeta – počet ćete na drugačiji način raspoređivati novac unutar para. I 21. svibnja Mars u znaku Lava može vam donijeti sukobe u timu, kao i želju za ostvarenjem karijernih ciljeva – od kraja svibnja do lipnja bavit ćete se nekim idejama, ambicijama i imat ćete više kontakta s kolegama.

Kopirati
Drag cursor here to close