Emocije

Spremite se za ružičasti puni Mjesec: Božanska energija se spušta na zemlju

Ogromna količina božanske energije spušta se na zemlju za vrijeme punog Mjeseca. Ove obilno dostupne energije imaju tendenciju uvećavati sve oko sebe, bez obzira na to da li je nešto dobro ili loše.
Lifestyle / Flash | 05. 04. 2023. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Ružičasti puni Mjesec

''Ružičasti puni Mjesec'' je naziv za pun Mjesec u vrijeme travnja, kada procvjeta ružičasta mahovina ili divlji plamenac. To je jedan od najsjajnijih punih mjeseci u godini.

''Mnogo pozitivnih emocija proizvodi ružičastu pranu – ona je vrsta emocionalne pranične energije. Ružičasta prana ima učinak čišćenja na čakre i na meridijane.''

Stoga nije slučajno da je ''Ružičasti puni Mjesec'' sinonim za pun Mjesec Ovna. Ovaj puni Mjesec prvi je od 3 najmoćnija puna Mjeseca u godini. To je vrlo važno vrijeme za meditiranje i spuštanje energija koje pokreću promjene na globalnoj razini. Ovaj puni Mjesec poznat je i kao pun Mjesec Uskrsa i povezan je s evolucijom duše, piše Atma.

Ogromna količina božanske energije spušta se na zemlju za vrijeme punog Mjeseca. Ove obilno dostupne energije imaju tendenciju uvećavati sve oko sebe, bez obzira na to da li je nešto dobro ili loše. To često stvara krizno vrijeme, jer se događaju mnogi incidenti, a emocije skaču (idu) ''gore-dolje''.

Tragačima na duhovnom putu, ako su svjesni, to donosi mogućnosti da iskoriste ovaj ogroman ''pljusak energija'' za pročišćavanje sebe, za čišćenje svojih čakri i blagoslov svoje obitelji, voljenih ljudi, svojih projekata i cijelog svijeta.

Puni Mjesec Uskrsa i njegova povezanost s Gospodinom Isusom

Život Gospodina Isusa može se široko primijetiti na različite događaje. Božić je kada se rodilo Njegovo tijelo. Događaji u Njegovom životu koji su uslijedili nakon toga bili su Krštenje, koje je poznato i kao silazak Duha Svetog. Tada je uslijedilo preobraženje, gdje se popeo na planinu i pretvorio u sjajnu svjetlost. Nakon toga uslijedilo je raspeće, uskrsnuće i uzašašće.

Gledajući pod lećom ''postizanja jedinstva s višom dušom'', promatramo kako:

– Rođenje znači da duša prihvaća svoju duhovnu svrhu. Svi smo rođeni s razlogom i imamo određene zadatke koje trebamo obaviti. Kad prihvatimo svoju životnu svrhu, ona se može usporediti s ponovnim DUHOVNIM rođenjem u kojem mi prihvaćamo prisutnost Božanskog u nama. Označava duhovno rođenje.

– Krštenje predstavlja pročišćenje duše. Sa utjelovljenom (inkarniranom) dušom koja se podvrgava duhovnom pročišćenju i čišćenju svojih loših navika i negativnih sklonosti (tendencija), duša postaje spremna slijediti duhovne prakse.

– Preobraženje je faza u kojoj duhovni aspiranti dolaze do razumijevanja da su oni duša. Oni su bića čiste energije, čiste svjetlosti. Opaženo je da je Gospodin Isus, za vrijeme svog preobraženja blistao blistavom svjetlošću. Duhovno to znači da je utjelovljena (inkarnirana) duša postigla veliku povezanost s višom dušom i da je puno ozbiljnija na svom duhovnom putu.

- Raspeće i uskrsnuće nastaju kada je odrađena karma. Duša na svom putovanju dostiže stanje u kojem želi nastaviti svoj duhovni rast bez da se upetlja u svakodnevni kaos običnog života. To postaje moguće tek kada je duša odradila SVU svoju zemaljsku karmu. Raspeće simbolizira odrađivanje sve preostale negativne karme.

Kao što svatko na duhovnom putu može osobno potvrditi, odrađivanje karme obično nije vrlo ugodan proces. Ali ako se suoče s tim, tada njihov život postaje jednostavniji, raste i (naknadno) postaje lijep. Ta naknadna obnova i pomlađivanje života tragača slična je uskrsnuću.

Međutim, imajte na umu da jednom kada je duša prošla proces raspeća i uskrsnuća, to znači da su oslobođeni ciklusa rođenja i smrti. Takva se duša može nazvati uskrslim učiteljem (Uzašlim Majstorom). Takva se duša ne treba reinkarnirati. Međutim, oni se odlučuju vratiti i ponovo pomagati jer osjećaju suosjećanje sa patnjama čovječanstva i svih bića.

Ružičasti Mjesec služi kao podsjetnik svim duhovnim aspirantima da očiste svoje čakre i meridijane i omoguće slobodan protok pranične energije. Od njih se traži da se sjete normalizirati svoje čakre, a samim tim i poboljšati sposobnost svog tijela da se normalizira.

Meditiranjem za vrijeme ružičastog punog Mjeseca:

1. Meditator doživljava sreću, mir, ljubav i dobrotu, te i druge pozitivne emocije za vrijeme i nakon meditacije. Ovo ima učinke čišćenja i normalizaciju zahvaćenih čakri i meridijana.

2. Ogroman protok božanske energije ili električne ljubičaste energije spušta se tijekom meditacije. Ova božanska energija ima učinke čišćenja, energiziranja, normalizacije i regeneracije.”

Asimilacija božanske iscjeljujuće energije može se poboljšati ponavljanjem ove afirmacije tri puta nakon meditacije:

''Moj um, emocije i tijelo se pročišćavaju. Oni asimiliraju božansku iscjeliteljsku energiju. Moje čakre, meridijani i svaka čestica moga tijela se čiste, energiziraju i iscjeljuju. Postajem cjelovit. Ja sam iscijeljen. Spremno, svojevoljno i sa zahvalnošću prihvaćam božansko …

Pun Mjesec u Ovnu – Uskršnji Festival

Pun Mjesec u Ovnu posebno je vrijeme meditacije za pripremu naših različitih tijela i duhovnih vozila za ogroman pljusak duhovne energije koji se događa tijekom Wesak Festivala – punog Mjeseca u Biku, najmoćnijeg punog Mjeseca u godini!

Kopirati
Drag cursor here to close