Jeste li jedan od njih?

Ova 3 horoskopska znaka najteže opraštaju

Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i posebnim.
Lifestyle / Flash | 17. 08. 2023. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki znakovi su radoholičari, neki su osjećajni no postoje horoskopski znakovi koji najteže opraštaju i zaboravljaju. Mislite da ste jedan od njih? Provjerite!

1. Ovan 

Ovan je vatreni znak koji je poznat po svojoj impulzivnosti i snažnom temperamentu. Jedan je od horoskopskih znakova koji najteže opraštaju jer se ne vole osjećati ranjivo. Osim što će Ovan biti ljut i povrijeđen zbog sebe, isto tako će se ponašati i zbog bliskih ljudi.

Ako povrijedite ljude do kojih mu je stalo, za njega više ne postojite. Trebat će mu jako puno vremena da Vam da šansu da mu dokažete da ste se promijenili. Čak i ako riješite probleme, nikad Vas više neće gledati istim očima. 

2. Jarac

Jarac je zemljani znak koji je izrazito ambiciozan i discipliniran. Na povrede reagira burno, te se nemojte čuditi ako Vam se požele osvetiti. Teško im je oprostiti ljudima koji su ih povrijedili, posebno ako se radi o bliskim osobama.

Njihova dominantnost i ponos im ne dopušta da lako prijeđu preko problema tako da će Vam trebati mnogo uvjeravanja da Vas uopće saslušaju. Radije će prekinuti svaki kontakt s Vama nego dopustiti da ih ponovno povrijedite. Ako želite popraviti štetu koju ste nanijeli Jarcu, trebat će Vam sati i sati uvjeravanja kako bi Vam oprostili i bili sigurni da se takvo što neće ponoviti. 

3. Bik

Ovaj zemljani znak teško oprašta jer se ne vole osjećati izdano. Bikovi su inače stabilni i pouzdani, no i jako tvrdoglavi. Ako im zasmeta nešto što ste uradili ili rekli, udaljit će se od Vas i zaboraviti sve lijepe trenutke koje ste proveli zajedno. Oglušit će se na sve Vaše isprike jer će im biti krivo zbog Vaših postupaka.

Imat će osjećaj da ih ne volite i ne poštujete dovoljno i to će ih boljeti više od bilo koje druge uvrede. Spremni su ignorirati sve one koji im ne pokažu poštovanje i podršku što otežava bilo kakvu komunikaciju s njima. Ako im stanete na žulj, budite spremni na potpuno zahlađenje odnosa i ne nadajte se skorom pomirenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close