Najbolji volonteri

Otvorene prijave za volontersku nagradu 'Gordana Jelić'

Rok za podnošenje prijava je petak, 1. prosinca, 2023. godine.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2023. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

21. studenog 2023. – Humanitarna udruga 'fra Mladen Hrkać' je objavila Javni poziv za prijavu kandidata za godišnju volontersku nagradu 'Gordana Jelić' za 2023. godinu.

Udruga poziva sve pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine da podnesu prijave s prijedlozima kandidata ili kandidatkinja iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su u proteklih 12 mjeseci spremno i nesebično darivali svoje vrijeme, znanje i vještine za dobrobit najranjivijih članova društva.
Detaljnije informacije o pravilima i proceduri prijave kandidata, kao i obrazac za prijavu kandidata, pronađite na službenoj stranici Udruge.

Rok za podnošenje prijava je petak, 1. prosinca, 2023. godine.

Imena najboljeg volontera/volonterke u Republici Hrvatskoj i najboljeg volontera/volonterke u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu bit će obavljena u utorak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Volonterska nagrada „Gordana Jelić“ se dodjeljuje već šestu godinu za redom s ciljem podizanja svijesti o značenju i vrijednosti volontiranja kao dobrovoljne aktivnosti koja pozitivno utječe na kvalitetu života pojedinca i zajednice u cijelosti, ali i na osobni i profesionalni razvoj volontera.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnivač je Lokalnog volonterskog centra „Pomozimo zajedno“, a aktivnost izrade i dodjele nagrade provodi se u sklopu istoimenog projekta kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close