Suradnja se nastavlja

HT Eronet i dalje uz Humanitarnu udrugu ''Fra Mladen Hrkać''

Predsjednik Uprave HT Eronet Vilim Primorac čestitao je na nagradi Ponos Hrvatske koju je udruga dobila za dobrotu i humanost, i to za projekt uvođenja dječjih električnih autića u bolničko okruženje.
Kultura / Flash | 21. 02. 2022. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" ove godine obilježava 10. obljetnicu svoga djelovanja.

Tim povodom, predsjednik udruge Ivan Soldo posjetio je HT Eronet gdje je predsjednika Uprave Vilima Primorca upoznao s planiranim aktivnostima u sklopu toga značajnog jubileja.

Dani Humanitarne udruge ''Fra Mladen Hrkać'', kazao je Soldo tom prigodom, bit će održani tijekom lipnja i srpnja.

''U sklopu programa u Širokom Brijegu bit će održan tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe Pomozimo zajedno, potom dodjela Nagrade za najboljeg volontera/volonterku Gordana Jelić koja ove godine ide u ruke Čitlučanke Martine Planinić. Također planiramo održavanje okruglog stola o temi Pomozimo zajedno – zajednički put služenja čovjeku. Ovom prigodom želimo zahvaliti HT Eronetu na potpori svih ovih godina i pozvati vas da i dalje budete uz nas u projektima koji slijede'', kazao je Soldo.

Predsjednik Uprave HT Eronet Vilim Primorac čestitao je na nagradi Ponos Hrvatske koju je udruga dobila za dobrotu i humanost, i to za projekt uvođenja dječjih električnih autića u bolničko okruženje, projekt osmišljen kako bi djeci na bolničkom liječenju, kao jednoj od najranjivijih skupina u društvu, omogućili da bolničke dane i odlaske na terapije ili operacije, pamte i po sretnim i nasmijanim trenucima.

''HT Eronet ponosan je na vas i sve što ste dosad učinili u službi humanosti. I dalje ćemo biti partneri u vašim projektima. Vaša udruga svakim nas danom sve više uvjerava u punu istinitost one – dobro je činiti dobro'', kazao je Primorac te zaželio sreću i uspjeh u svim budućim aktivnostima udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close