Prognoza idućih dana

Od utorka snijeg

U jutarnjim satima u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg.
Lifestyle / Flash | 19. 02. 2024. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, javlja Anadolu.

Jutros je najhladnije bilo na Sokocu gdje je izmjereno minus osam stupnjeva Celzijusa, zatim na Bjelašnici minus četiri, u Bugojnu minus tri, Tuzli i Zenici minus dva, Bijeljini, Drvaru, Ivan Sedlu, Livnu, Sarajevu i Srebrenici minus jedan, Banjoj Luci, Doboju, Prijedoru i Širokom Brijegu nula, Sanskom Mostu i Zvorniku jedan, Bihaću i Stocu dva, Gradačcu četiri, Trebinju pet, Mostaru sedam i Neumu devet.

"Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tijekom dana. U večernjim satima u Bosni je moguća slaba kiša. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od deset do 16, na jugu do 18 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U utorak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz djelomično razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Poslije podne na istoku Bosne lokalni i slabi pljuskovi, a u večernjim satima slaba kiša na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od jedan do šest, na jugu do osam, a dnevna od osam do 14, na jugu do 18 stupnjeva.

U srijedu, u Bosni pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake poslije podne. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od jedan do pet, na jugu do sedam, a dnevna od osam do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U četvrtak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana ili tijekom noći u Hercegovini lokalno sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Poslije podne i tijekom noći povremen jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, a dnevna od deset do 16, u sjevernim područjima Bosne do 18 stupnjeva.

U petak, pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i tijekom noći kiša i lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i djelomično središnjim područjima Bosne. Vjetar umjeren s jakim udarima južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na sjeveru zemlje do 12, a dnevna od deset do 16, u sjevernim područjima Bosne do 19 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close