12 sudionika leži više od 120 sati

Oboren rekord u Crnoj Gori

Natjecanje je počelo u petak ujutro i sudjelovalo je 21 natjecatelja. U međuvremenu, devet natjecatelja je odustalo, a njih 12 se bori za nagradu od 1.000 eura
Lifestyle / Flash | 23. 08. 2023. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Andolija /  12 sudionika leži više od 120 sati

Na natjecanju u izležavanju koje se održava u crnogorskom Etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina, jutros je oboren rekord, javlja Anadolu.

Ukupno čak 12 natjecatelja leži više od 120 sati, pa je na taj način oboren dosadašnji rekord pobjednice natjecanja iz 2021. godine Podgoričanke Dubravke Aleksić, koja je ležala 117 sati. To je za AA kazao organizator natjecanja i vlasnik Etno-sela Brezna Mićo Blagojević.

Natjecanje je počelo u petak ujutro i sudjelovao je 21 natjecatelj. U međuvremenu, devet natjecatelja je odustalo, a njih 12 se bori za nagradu od 1.000 eura.

Pravila su takva da je sudionicima zabranjeno da ustaju, no dozvoljeno je spavanje, čitanje knjiga, hrana i piće. Na svakih osam sati, natjecateljima je dozvoljeno da odu u toalet.

Ovo je natjecanje po kojem je Crna Gora jedinstvena u Europi, a posebno je zanimljivo zbog prihvaćenog stereotipa o ovoj naciji da su lijeni.

Kopirati
Drag cursor here to close