"Osjećaj za drugoga i zdravlje se ne mogu kupiti"

Humanitarna akcija "Hello December"

Ispod blagdanskog bora restorana Taboo, ugođaja iz bajke i poredanih darova za uzvanike, održala se humanitarna akcija u organizaciji mostarskog NutriCENTRA i dr. Dalibora Kovačevića pod nazivom "Hello December".
Lifestyle / Flash | 06. 12. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelujući uspješno u svojim domenama estetike, nutricionizma i zdravlja, ovoga puta okupljaju uzvanike iz čak četiri države kako bi u toploj blagdanskoj atmosferi, udruženim snagama napravili veliko humanitarno djelo.

"Brzo smo se organizirali kako bi se odazvali kupnji nečega što bi umanjilo nekome bol. Pa tko bi na to ostao ravnodušan? NutriCENTAR ima ljude koji su uvijek tu za velika djela, tako se u svega nekoliko dana organizirao event do najsitnijeg detalja.

Htjeli smo da se i uzvanici osjete ugodno, a imali smo i mali edukativni osvrt iz noviteta zdravlja i estetike dr. Dalibora! Uza sve to uspjeli smo pomoći i u kupnji antidekubitalnog madraca, koji će olakšati teške i bolne dane jednome mladiću.

S obzirom na to da je prikupljeni iznos veći od očekivanoga, transparentno će se pribaviti i više njih, javili su mi iz zajednice "Pomozi mojoj nevjeri". Nitko od nas ne čeka prosinac da bi učinili nešto dobro, ali na ovo nismo mogli ostati ravnodušni…", kazala nam je Marijana Zubac.

Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December
Foto: PR / Hello December

Održavanje samog eventa omogućili su: voda Jana, Medis Aesthetics, Dr. Grandel, Nelt, Franck, Krema Beauty Concept Store, Carska Vina Grgo Vasilj, MM Detox, Dolfarm ljekarne, Prirodna kozmetika Gloria, Džajić doo, Lys Mostar Beauty salon na čemu se iz organizacije srdačno zahvaljuju!
 
U poklonima za uzvanike našli se pravi nutricionistički “must-have“ proizvodi poput Manuka meda, Aminigran Immun dodataka prehrani, Nutrinolab zdravih užina, šalica za kavu Franck, detox MM sokova, prirodnih kupki Gloria, te bogatih krema brenda Augustin Bader i nezaobilaznih zdravih Schar slatkiša, a Bajaderi su svi posebno razveselili.

"Osjećaj za drugoga i zdravlje se ne mogu kupiti", poručila je za kraj Zubac.

Kreacije večernjih haljina bile su u potpisu domaćeg brenda Celi, a iz Inova decor tima učinili su da sve izgleda bajkovito.

Posebni efekti, izvođači, stilske zdravice i vrhunski gastro specijaliteti, ovog puta oduševili su iz Matrimonio Agency i iz kuhinje chefa Severina Terzića, Taboo restoran.

Kopirati
Drag cursor here to close