Doktor kliničke psihologije

Nakon više od 20 godina ugasit će se emisija Dr. Phila

Tog doktora kliničke psihologije proslavila je Oprah, koja mu je pomogla i da prije 21 godinu pokrene vlastiti dnevni talk-show.
Lifestyle / Flash | 02. 02. 2023. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tog doktora kliničke psihologije proslavila je Oprah, koja mu je pomogla i da prije 21 godinu pokrene vlastiti dnevni talk-show.

Show doktora za po kući, koji je više od 20 godina dijelio savjete, polako dolazi svom kraju. Dugotrajni dnevni talk-show "Dr. Phil", kojeg vodi Phil McGraw, završit će s emitiranjem nakon trenutne sezone 2022./23. To je ukupno 21 sezona emitirana zaredom koju je vodio ovaj doktor kliničke psihologije. Dr. Phil prestao je obnavljati svoju licencu za psihoterapeutsku praksu još 2006., piše Gloria.hr.

Video: Dr. Phil i Oprah

McGraw je put prema slavi započeo pojavljivanjima kod velike Oprah Winfrey kasnih devedesetih. Slavna voditeljica godinama ga je ugošćavala u svom Oprah Winfrey Showu, a 2002. mu je pomogla da pokrene svoju emisiju "Dr. Phil", koja se emitira od rujna te godine. Ovaj talk show, koji se u SAD-u i diljem svijeta emitira u dnevnom terminu, savjetodavnog je formata.

"Blagoslovljen sam s preko 25 predivnih godina u dnevnom programu televizije. S ovom emisijom pomogli smo na tisuće gostiju i milijunima gledatelja, u svim mogućim temama - od ovisnosti i braka do mentalnog wellnessa i odgoja djece. Ovo je bilo nevjerojatno poglavlje mog života i karijere, ali dok odlazim iz dnevnog programa, istovremeno imam još toliko toga što bih htio napraviti", kazao je McGraw u izjavi za People.

Video: Dr. Phil

Slavni voditelj emitiranje će privesti kraju, nakon što istekne posljednji ugovor koji je 2018. potpisao s CBS Media Ventures, na razdoblje od pet godina. Očekuje se da će tvrtka za distribuciju dati televizijskim mrežama mogućnost da prikažu prethodno snimljene epizode za nadolazeću sezonu u ovoj i 2024. godini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close