Ne skida osmijeh s lica

Najljepša sportska novinarka na svijetu živi ljubavnu idilu

Talijanska televizijska novinarka Diletta Leotta čeka bebu s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, vratarem engleskog prvoligaša Newcastle Uniteda.
Lifestyle / Flash | 16. 05. 2023. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najpoznatija sportska novinarka na svijetu, talijanska TV voditeljica Diletta Leotta s buketom ruža u rukama čestitala je Majčin dan svim majkama i svim budućim majkama, te otkrila da će ovog ljeta i sama postati majka.

Njezin odabranik je 29-godišnji njemački nogometaš Loris Karius, vratar engleskog premijerligaša Newcastle Uniteda s kojim se zanosna Diletta Leotta, zaštitno lice talijanske sportske televizije DAZN, početkom svibnja odmarala na Ibizi.

Njezin trudnički trbuh u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu privlačio je poglede drugih kupača na pješčanoj plaži, a Diletta nije skidala osmijeh s lica. Da njezina trudnoća dobro napreduje uvjerili su se i gledatelji Dilettinih direktnih javljanja s utakmica talijanske nogometne Serie A, te otada ne prestaje primati čestitke na svim digitalnim platformama na kojima je prisutna, a na kojima popularnu influencericu prate milijuni obožavatelja, prenosi Zadovoljna.hr.

Stekla svjetsku popularnost

Rođena je 16. kolovoza 1991. u sicilijanskom gradu Cataniji, odakle se nakon mature zaputila u Rim na studij prava koji je magistrirala na Sveučilištu Luiss. No, njezina ljubav su sport i mediji, a svjetsku slavu je stekla kao jedna od prvih reporterki koja je prenosila utakmice talijanske nogometne lige.

O njezinoj popularnosti svjedoči činjenica da je 2020. bila voditeljica talijanskog festivala zabavne glazbe u Sanremu, a lani je bila gošća prvog Sunset Sports Media Festivala koji je u Zadru na jednom mjestu, okupio najveća imena sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca poput Raya Lewisa, Juliana Edelmana, Petea Radovicha i Petera Schmeichela.

Kopirati
Drag cursor here to close