Ni Ecclestone, ni Radić

Najbogatija Hrvatica promijenila prezime

Nakon desetljeća od razvoda od Bernieja Ecclestonea, bivša manekenka se prestala koristiti prezimenom Ecclestone u hrvatskim zemljišnim knjigama.
Lifestyle / Flash | 22. 11. 2023. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša supruga Bernieja Ecclestonea, Slavica Ecclestone, više nema prezime Ecclestone u hrvatskim zemljišnim knjigama. Nakon desetljeća od razvoda od Bernieja Ecclestonea, bivša manekenka se prestala koristiti prezimenom Ecclestone u hrvatskim zemljišnim knjigama.

U svibnju se Slavica upisala kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika, ali pod novim prezimenom - Slavica Malić. Ovo novo prezime potiče od prezimena njene majke, Ljubice. Slavica se, osim na adresi u Velikom Zatonu, također prijavila na adresi u Rijeci.

Podsjetimo, Slavica se udala za Bernieja Ecclestonea početkom 1980-ih, a njihov razvod bio je medijski spektakl. Nakon razvoda, Slavica je dobila izuzetno visoku odštetu od 740 milijuna funti, što je više od 847 milona eura.

Par je bio u braku 24 godine, tijekom kojih su imali dvije kćerke, Petru i Tamaru. Danas Slavica uživa u solo životu, a iako živi u Londonu, gdje su joj kćeri, često posjećuje Hrvatsku ljeti.

S druge strane, Bernie Ecclestone zamijenio je Slavicu suprugom Fabianom Flosi, s kojom je oženjen od 2012. i s kojom je 2020. godine dobio sina Acea u dobi od 90 godina, piše Story.

Kopirati
Drag cursor here to close