Samir Nurkić posvetio pjesmu reprezentaciji Hrvatske

Na harmonici zasvirao i opjevao pobjedu Hrvatske: Maroko je pao sada, plaču ko Neymar nekada

Samir Nurkić posvetio pjesmu reprezentaciji Hrvatske: I Ronaldu sad je lakše iz Portugala on nam maše, Maroko je pao sada, plaču ko Neymar nekada
Lifestyle / Flash | 17. 12. 2022. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna A reprezentacija Hrvatske osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru i ova velika pobjeda slavi se širom susjedne zemlje.

Brojne poznate iz Hrvatske, ali i iz regije čestitale su izborniku Zlatku Daliću i
reprezentativcima. Brojni pjevači i glazbenici na sebi svojstven način čestitali su brončanu medalju. Tako je Samir Nurkić, harmonikaš koji je rođen, živi i radi u Zagrebu, a čija je obitelj porijeklom iz Bosne i Hercegovine, napisao pjesmu Vatrenima.

- Gvardiolu, Oršiću, napraviste svjetsku priču. Vatreni su treći sada, klanja vam se čak i vlada. I Ronaldu sad je lakše, iz Portugala on nam maše. Maroko je pao sada, plaču ko Neymar nekada. Bronca nam je u rukama, Maroko nam u mukama. Vatreni ste vi igrači, nema nitko od vas jači. Cijela Hrvatska vesela, od ponosa grmi cijela. Veliko vam hvala svima koliko vas u timu ima - glasi tekst koji je Samir Nurkić otpjevao uz harmoniku, a video je na Instagramu postao viralan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Samir Nurkić (@samir_nurkic)

Podsjetimo, Nurkić je jedan od najpoznatijih harmonikaša u Hrvatskoj, a veliku popularnost stekao je sudjelovanjem u hrvatskom Supertalentu.

Kopirati
Drag cursor here to close