MSF

Mostar Summer Fest ove godine ima sjajne prilike za studente!

Sjajna vijest za sve studente je da je ove godine Mostar Summer Fest uz program volontiranja, pokrenuo i Housing program kroz koji nude organizirani prijevoz uz smještaj u Mostaru, razgledavanje grada i naravno uživanje u dvije noći Festa
Lifestyle / Flash | 11. 05. 2018. u 16:35 Bljesak.info
Mostar Summer Fest 2017 | Official Aftermovie

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijski tim Mostar Summer Festa je najavio ovogodišnje izdanje ovog OPEN AIR festivala s čak 25 izvođača na dva stagea uz nezaboravnu CHILL OUT zonu koja iz godine u godinu oduševljava posjetitelje. Sve to pripremaju u formi malog festivalskog grada u Mostaru, u industrijskoj zoni na platou između dvije sale u kojima se inače održava Mostarski sajam.

No sjajna vijest za sve studente je da je ove godine Mostar Summer Fest uz program volontiranja, pokrenuo i Housing program kroz koji nude organizirani prijevoz uz smještaj u Mostaru, razgledavanje grada i naravno uživanje u dvije noći Festa, po odličnim cijenama počevši od 59 KM po paketu i to iz gradova širom BiH! Detaljnije o housingu možete saznati na njihovoj web stranici www.mostarsummerfest.com, a na istoj adresi ćete naći i detalje o natječaju za službenu majicu Festa.

''U organizacijskom timu smo razmišljali o dizajnu službene majice i shvatili smo da najgenijalnija majica zasigurno 'leži' među našim fanovima. Upravo zato smo pokrenuli natječaj kako bi dali priliku, ponajprije studentima, da izraze svoju kreativnost, zarade honorar te iskuse kako njihova ideja može zaživjeti na jednom velikom projektu kakav je Mostar Summer Fest jer ćemo pobjednički dizajn aplicirati na majice u suradnji s bh.brandom 'Kratki rukav'', pojasnili su iz organizacijskog tima Mostar Summer Festa. Dodajmo k tome da je novčana nagrada za pobjednički dizajn u iznosu od 300 KM uz dvije festivalske majice, te dvije festivalske ulaznice, a sve o ostalim nagradama i detaljima za prijavu pronađite na www.mostarsummerfest.com.

Podsjećamo, Prljavo kazalište, TRAM 11, Letu štuke, Let 3, Urban & 4 su imena koja predvode line-up na glavnom stageu, uz GRAMOPHONEDzIE i Nipplepeople kao najtraženiji DJ dvojac na regionalnoj sceni elektronske glazbe koji nastupaju na e-MOtion stageu na ovogodišnjem Mostar Summer Festu kojeg očekujemo 29. i 30.6.2018.

Kopirati
Drag cursor here to close