4 kilometra

Mostar: Humanitarna utrka za opremanje dnevne sobe na Pedijatriji

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar
Lifestyle / Flash | 12. 02. 2024. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska humanitarna utrka dužine 4 kilometra održat će se 23. ožujka, koja  ima za cilj podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti i poticanje građanskog angažmana u Mostaru.

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, s ciljem osiguranja ugodnijeg okruženja za djecu tijekom njihova liječenja, priopćeno je iz Udruge ''Zdrav život – KINEZIS''.

Inače, svake godine spomenuta utrka pruža podršku različitim udrugama i ustanovama u njihovom radu, a dosad su to bili: Mary's Meals, Insula - Udruga dijabetičara u HNŽ/K, Udruga za Down sindrom Mostar, Novi pogled - Udruga građana za maligna oboljenja dojke i ostala maligna oboljenja kod žena, Minores - Udruga za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama u Mostaru, i Los Rosales - Centar za djecu i mlade s posebnim potrebama.

Prijave i registracije otvorene su na službenoj web stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close