Nva stranica

Mlad Mjesec 21. ožujka: Stižu šokantne informacije

Možemo se osjećati kao da smo ponovno rođeni pod ovom energijom. Možemo osjetiti da okrećemo novu stranicu i ponovno pišemo neka od pravila po kojima smo odlučili živjeti.
Lifestyle / Flash | 17. 03. 2023. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možete razmišljati o ovom mladom Mjesecu kao o dašku svježeg zraka, koji nas vodi da razmišljamo drugačije, proširimo svoje umove u nove dimenzije i gledamo na stvari na potpuno novi način.

Noviteti su predodređeni da stignu pod ovim mladim Mjesecom. Ako ste željeli napraviti neke promjene u svom životu; ako je vrijeme da tražite prilike negdje drugdje, ovaj mladi Mjesec je na vašoj strani - piše Atma.

Uz svu ovu svježu i novu energiju koja kruži kozmičkim nebom, vrlo je vjerojatno da bi neke iznenađujuće ili možda čak šokantne informacije mogle ući u naš svijet. Možemo doživjeti neku vrstu buđenja ili imati dubok trenutak otkrivenja.

Svemir je na našoj strani

Možda ćemo se morati prilagoditi ili napraviti promjene kako bismo se uklopili u ovu novu paradigmu koja je sada pred nama.

Blagoslovljeni smo s dva mlada Mjeseca u sezoni Ovna u 2023., mladi Mjesec 21. ožujka je prvi, a drugi se događa 19. travnja i prati ga pomrčina sunca.

Velike su šanse da će što god da nam se dogodi za vrijeme prvog mladog Mjeseca biti samo dio priče. Ostatak priče otkrit će nam drugi i potentna i snažna pomrčina sunca u travnju.

Imati dva lunarna ciklusa u Ovnu ukazuje na snažno, hrabro i vatreno vrijeme koje je pred nama u kojem smo ohrabreni da činimo skokove i donosimo neustrašive odluke. Svemir je na našoj strani, donosi nove mogućnosti, ali i samopouzdanje i motivaciju da se te prilike iskoriste.

Ubrzo nakon ovog mladog Mjeseca, 23.3. Pluton prelazi u znak Vodenjaka. Ovo pomicanje Plutona jedan je od najznačajnijih kozmičkih događaja 2023., a pošto pada odmah nakon mladog Mjeseca ukazuje na priljev dodatne svježe energije za nas.

Pluton koji prelazi u Vodenjaka je energija koja se pojavljuje jednom u životu i ukazuje na otvaranje novog ciklusa za nas na osobnoj i kolektivnoj razini.

Pluton predstavlja transformaciju i moć. Može donijeti uništenje, ali kroz to uništenje možemo ponovno roditi nešto novo i daleko snažnije.

Ponovno rođenje iz pepela

Budući da se Pluton kreće tako blizu mladog Mjeseca, čini se da svaki novi početak koji nam se otvara može imati pomalo plutonovski okus. Možda će nešto morati izgorjeti, ali ponovno rođenje iz pepela će uslijediti.

S visokom kreativnom energijom pod ovim mladim Mjesecom, fantastično je vrijeme za sadnju sjemena i razmišljanje o tome što biste željeli privući u svoj život. Ako postoji nešto što biste htjeli manifestirati, ovo je sjajno vrijeme da se to učini!

Upotrijebite ovu energiju za postavljanje namjera i razmišljanje o navikama, ciljevima ili prostorima osjećaja koje biste željeli unijeti u svoj život. Zapišite ih i zalijepite negdje gdje ih možete vidjeti svaki dan. Neka budu puni ljubavi, ljubazni i inspirativni. Neka budu motivacija za vaše biće.

Možemo se osjećati kao da smo ponovno rođeni pod ovom energijom. Možemo osjetiti da okrećemo novu stranicu i ponovno pišemo neka od pravila po kojima smo odlučili živjeti.

Prihvatite svu ovu novu svježu energiju koja kola kozmičkim nebom. Koristite ju da poboljšate svoj život i donesete svježu inspiraciju u svaki kutak svog uma, tijela i duše.

Kopirati
Drag cursor here to close