Dvostruka pobjednica

Mia Bagarić – ‘Prvi glas Duvna 2016’

Lifestyle / Flash | 04. 01. 2016. u 17:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mia Bagarić proglašena je pobjednicom „Prvoga glasa Duvna 2016.“ odlukom publike, ali i stručnoga žirija u čijem sastavu su bili: prof. Ivica Čondrić, magistar glazbe Mladen Tomić, član grupe „Titanik“ Ivan Šušak i harmonikaš Davor Lalić.

Mia je izvela pjesmu „Mad world“.

‘’Iskreno, još ne znam kako se osjećam’’, kazala je Mia kroz smijeh nakon proglašenja pobjednika, ne očekujući da će pobjeda biti jednoglasna – osvojila je srca i stručnoga žirija i publike.

Mia je inače iz Bukovice, učenica je 3. razreda Gimnazije Marka Marulića u Tomislavgradu, a na natjecanju pjevača amatera koje se održava u Tomislavgradu nastupila je i prošle godine. Za najbolji scensku izvedbu nagrađen je Tomislav Matić Žuti koji je nastupio s Bebekovom pjesmom „Tijana“.

Uz spomenute, na ovogodišnjem „Prvome glasu Duvna“ nastupili su: Josip Ivanković, Marija Nevistić, Doris Radoš i Anđela Filipović (duet), Anamarija Galir, Jozo Šekelja, Jure Jurič, Stipe Jurič, Bonimir Sabljić, Sofija Dodig, Lucija Pašalić i Maja Mioč. Nekima je to ujedno prvi – debitanski nastup, dok su ostali već poznati duvanjskoj publici. Gosti programa bili su: “Kiše jesenje”, Tamburaški sastav “Zlatne strune” i harmonikaš Davor Lalić.

Kopirati
Drag cursor here to close