Lei.Lui

Manekenke Tea Bošković i Rea Raspudić proslavile pokretanje Akademije

Lifestyle / Flash | 22. 04. 2016. u 12:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je u Mostaru u caffe baru ''Iguana sa sto lica'' održana proslava, a i simbolično otvaranje Akademije Lei.Lui koju su osnovale Tea Bošković i Rea Raspudić.

Specijalizirana akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui ima za cilj  educirati djecu prvenstveno iz oblasti manekenstva i modelinga.

''Rea i ja imamo bogato inozemno iskustvo u modelingu i mankenstvu i želimo ga prenijeti mladim ljudima. Želimo ih približiti tom poslu'', rekla je za Moja.ba Tea Bošković koja je dodala kako je ovakav vid Akademije novi u gradu Mostaru.

Akademija, u odnosu na mnogobrojne druge škole manekenstva, ne akcentira samo norme i pravila iz područja manekenstva i modelinga, nego i obrazovne metode koje će doprinijeti pravilnom razvoju djece

Tea kaže kako će svi polaznici Akademije dobiti tromjesečni plan i program po kojem će graditi svoju karijeru manekenka, ali i sebe kao osobe.

''Osim što će kandidati učiti korake iz manekenstva i modelinga puno je drugih bitnih faktora na kojima će raditi. Uz nas će raditi na samopouzdanju, svom tijelu, dobiti će plan i program prehrane. Također će raditi na bontonu, a i dobivat će savjete kako se pravilno našminkati'', rekla je Tea.

Rea je rekla kako je prezadovoljna odazivom na casting za Akademiju koji se održao nedavno. Također je dodala da su modeli podijeljeni u dvije dobne grupe od 5 do 15 godina, i od 15 do 23. godine.

Na svečanosti početka rada okupio se veliki broj prijatelja i polaznika Akademije, a da sve prođe na nivou, pobrinulo se osoblje caffea Iguana.

Kopirati
Drag cursor here to close