Lijepa gesta

Louise i Steve Bubalo darovali djecu Dječjeg vrtića Ljubuški

Nebrojeno puta supružnici Bubalo pokazali su svoju humanu stranu, a nedavno su obradovali i djecu koja pohađaju Dječji vrtić Ljubuški.
Lifestyle / Flash | 08. 02. 2023. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Steve Bubalo, američki poduzetnik Ljubuških korijena, sa svojom suprugom Louise poznat je po uspješnim poslovnim aktivnostima, ali i privrženosti svom rodnom kraju u koji često dolazi i pruža pomoć pri realizaciji raznih projekata. Nebrojeno puta supružnici Bubalo pokazali su svoju humanu stranu, a nedavno su  obradovali i djecu koja pohađaju Dječji vrtić Ljubuški.

"Krajem prošle godine jako nas je obradovala vijest da će djeca dobiti nove igračke i materijal za rad od Louise i Stipe Stevea Bubala u vrijednosti od 2 000 USD. Donacijom velikih magnetnih ploča obogatili smo ulazni dio gdje ćemo od sada moći imati izložbe dječjih radova. Nove igračke poput klackalica i lopti će djeci uljepšati vrijeme u našoj igraonici. Dobili smo i novi materijal za kreativni rad po skupinama: papire u boji, bijeli papir, male škare za djecu, ljepila, ukrase, klamerice, plastifikatore, tempere, krede. Za poticanje dječje mašte kroz igru kupljene su lego kockice i različite kvalitetne drvene igračke: kućice za lutke, trgovine, kuhinje, slastičarna, kafić, staze i garaže za autiće. Djecu su razveselile i nove slikovnice, puzzle, društvene i didaktičke igre. Ne možemo riječima opisati koliko je oduševljenje djece bilo kada su ugledali nove igračke.

Foto:PR / Louise I Steve Bubalo darovali djecu Dječjeg vrtića Ljubuški

Neka nam svima najveća nagrada budu sretna djeca u vrtiću, koja su se oduševila poklonom. Imamo čast odgajati najmlađe Ljubušake i trudit ćemo se da ih učimo živjeti po njihovom primjeru, da jednog dana, ako ih život odvede daleko, ne zaborave gdje su njihovi korijeni. Hvala od srca jer ovaj poklon nama puno znači", poručili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Ljubuški na XXI. sjednici usvojilo je odluku o dodjeli nagrade Grada Ljubuškog za životno djelo koja će ove godine otići u ruke Louise i Stevea – Stipe Bubala, najuglednije i najimućnije obitelji u hrvatskoj dijaspori, koja je poznata po svojoj humanosti i svesrdnoj pomoći rodnom kraju. Supružnicima Bubalo bit će uručena i Povelja te Zlatni grb Grada Ljubuškog.

Kopirati
Drag cursor here to close