Prognoza

Ljetno rashlađenje: Stiže nam kiša i pljuskovi

U Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom od sredine dana prema večernjim satima.
Lifestyle / Flash | 01. 08. 2018. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će sutra biti pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom od sredine dana prema večernjim satima. 

Izgledni su lokalno i obilni pljuskovi. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje od 20 do 24 stupnja. Najviša dnevna većinom između 24 i 29, na jugu zemlje od 30 do 34 stupnja.  

U BiH se u petak, 3. kolovoza prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Padavine će uglavnom biti u Bosni, rijeđe u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 19, na jugu zemlje od 20 do 23 stupnja. Najviša dnevna većinom između 25 i 29, na jugu zemlje od 30 do 33 stupnja.  

U  subotu, 4. kolovoza u Bosni se prijepodne prognozira pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. U Hercegovini će biti sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje od 19 do 22 stupnja. Najviša dnevna većinom između 26 i 30, na jugu zemlje od 32 do 35 stupnjeva.  

U Hercegovini će u nedjelju, 5. kolovoza biti sunčano. U Bosni će preovladavati pretežno sunčano vrijeme, ali u jutarnjim satima je izgledna magla ili niska naoblaka po kotlinama i uz riječene tokove. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje od 20 do 24 stupnja. Najviša dnevna većinom između 27 i 33, na jugu zemlje od 33 do 36 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


Kopirati
Drag cursor here to close