Zavirite u svijet ljepote s La Bellezzom

La Bellezza donosi najnovije trendove iz Londona

Svijet frizura je poput modne piste - uvijek u pokretu, otkrivajući nove trendove i tehnike koje će zavladati budućim izgledom kose.
Lifestyle / Flash | 14. 11. 2023. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavni jubilarni 50. Salon International u Londonu okupio je vrhunske frizere iz svih krajeva svijeta, te ga svake godine posjećuje i La Bellezza Studio da bi se usavršavali na europskom nivou i pratili nove trendove.

Foto PR / Predstavnica La Bellezze na londonskom sajmu

Profesionalci iz ovog frizerskog salona su svake godine u Londonu kako bi pratili svjetske trendove te svojim klijentima pokušavaju donijeti najbolje tehnike iz svijeta frizura.

Ovaj put su se zavukli među prve redove londonskog sajma, upijajući sve novosti i trendove frizura, te se pripremajući da ih podijele s vama. Ako vas zanima što je novo u ovom svijetu te kako privući pažnju bojom kose i frizurom, nastavite čitati. 

Naime, naglasak je bio na vezi između mode i ljepote, koja je ovdje neosporna. Frizerska industrija je predstavila nove kolekcije i tehnike kolorizacije kose, usklađene s modnim trendovima koji vraćaju inspiraciju iz 90-ih i 2000-ih. 

Među trendovima koji ostaju prisutni su "balayage", suptilni pramenovi, nijanse s blagim kontrastima, ravno šišanje i produženi bob, te lagani valovi koji ostaju vječni simbol njegovane kose.

No, nije samo povratak 90-ih i 2000-ih ono što osvaja pozornost. Grunge i punk utjecaji su se vratili s kompleksnijim šišanjima, stvarajući frizure s karakterom, strukturom i lakoćom održavanja. Ovaj stil nosi sa sobom dozu jake osobnosti, izdvajajući se iz mase.

Foto PR / Modeli na londonskom sajmu frizura

Posebna napomena se odnosila na grunge stil, koji zadržava posebnu privlačnost, ženstvenost te ima dozu nemara, koji se povezuje s modnom ikonom Kate Moss. 

A što se tiče boja, monokromatske nijanse kose su trend, dok se eksperimentiranje s bojama javlja u istaknutim dijelovima kose. Od nježnih smeđih do intenzivno bakrenih ili pastelnih tonova, raznolikost dolazi do izražaja kad se želi istaknuti određeni dio frizure.

‘Ono što smo naučili na ovom sajmu je da se individualnost vraća u punom sjaju, te da je raznolikost boja kose u procvatu’ - ističu iz La Bellezze.

Kosa nije više samo ukras glave nego je postala način izražavanja osobnosti. Raznim bojama i oblicima žene poručuju da imaju slobodu izbora i da ne žele biti  dijelom kalupa koji je isti za sve pripadnice ljepšeg spola. 

Ako već niste, odvažite se i probajte neki novitet iz svijeta frizura, te si dajte priliku da istražite neki novi stil. S obzirom na to da su promjene uvijek dobro došle, ne sumnjamo da ćete se s vašom osjećati bolje u svojoj koži!



Kopirati
Drag cursor here to close