RUKE Art Bazaar

Kupite rukotvorine hercegovačkih kreativaca i pokažite humanost

"Vidimo se u subotu u HDHS Kosači, dođite i podržite male biznise!", poručili su organizatori.
Lifestyle / Flash | 09. 06. 2022. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj vikend rezerviran je za drugi sajam rukotvorina 'RUKE Art Bazaar'. Naime, sajam će se održati u subotu 18. lipnja od 11:00 do 20:00 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

"Riječ je o susretu brojnih kreativaca koji će Mostarcima predstaviti svoje unikatne radove i priču koja stoji iza njih", navode organizatori.

Kako ističu, s obzirom na porast rukotvorina posljednjih godina željeli su ponuditi platformu svim lokalnim rukotvorcima kako bi svoje radove predstavili uživo.

Podsjetimo, prošlogodišnji sajam okupio je brojne posjetitelje, a sličan te veći odaziv organizatori očekuju i ove godine. Ovogodišnji sajam je i humanitarnog karaktera, točnije, određeni dio zarade ići će u humanitarne svrhe. 

Ističu kako su se udružili sa zajednicom Pomozi mojoj nevjeri u Župi sv. Ivana kojima ćemo donirati dio zarade ići prema kupovini školskog pribora socijalno ugroženoj djeci diljem BiH. Također, ćete moći posjetiti njihov štand gdje ćete ih moći podržati kupovinom rukotvorina, čija zarada ide prema istom cilju.

"Preko 30 raznovrsnih kreativaca za vas su pripremili ručne radove za uređenje doma, dječjih dodataka, bio kozmetike, modnih dodataka i sl.", istaknuli su organizatori.

Neki od izlagača su: Poppy, Doxx, Sapunoteka.ba, Lemi Creative, Pulvinaris, Petit Fil, Laviva Design, Nonnas Design, Tegla, Nonilu, te brojni drugi.

Posjetitelje na sajmu očekuju promotivne cijene, pokloni, nagradne igre i drugi zanimljivi sadržaji.

"Vidimo se u subotu u HDHS Kosači, dođite i podržite male biznise!", poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close