Besplatan izlet

Krug oko Mostara - Šetnja i aktivnost pošumljavanja

Polazak je u 9 sati kraj stadiona HŠK Zrinjski, odakle je plan uputiti se na markiranu planinarsku stazu brda Hum, posjet špiljama i zanimljivim austrougarskim tvrđavama...
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2023. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933. Mostar u sklopu projekta 'Krug oko Mostara' financiranog od strane Vlade Ujedinjenog Kraljevstva kojeg implementira organizacija 'People in Need', u subotu, 9. prosinca organizira besplatan izlet za učenike srednjih škola s područja Mostara.

Polazak je u 9 sati kraj stadiona HŠK Zrinjski, odakle je plan uputiti se na markiranu planinarsku stazu brda Hum, posjet špiljama i zanimljivim austrougarskim tvrđavama, simboličan doprinos i sudjelovanje u akciji pošumljavanja te uspon na obližnje Brkanovo brdo s odličnim pogledom na grad, odakle se šumskom stazom vraćamo u gradsku zonu.

Za sve sudionike je osiguran lunch paket i stručno vođenje s edukativnim (planinarskim i turističkim) sadržajima. Obavezna je prijava na poveznicu: PRIJAVA (broj mjesta je ograničen), a polaznici se moraju prigodno (slojevito) obući i ponijeti dovoljno vode (preporuka 1 litar), staze nisu kondicijski zahtjevne.

Dodatne informacije možete dobiti na Facebook stranici Mala planinarska škola HPD Prenj 1933. Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close