Za spavanja

Kiša sve do utorka

Da je nekako prespavati ovu prvoaprilsku subotu ..
Lifestyle / Flash | 01. 04. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na planinama je moguć i snijeg.

Prije podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje na sjeverozapadu Bosne, a u ostatku zemlje tijekom poslijepodneva.

Vjetar slab do umjeren prije podne južni i jugozapadni, a poslije podne u skretanju na sjeverni.

Dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu do 18 °C.

Prognoza vremena za naredne dane: U nedjelju 02.04.2023. god., u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno i nestabilno sa pljuskovima širom zemlje. Vjetar slab, jugo prije podne, u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stupnjeva.

U ponedjeljak 03.04.2023. god., u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom u nizinama. U višim područjima će padati snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu do 14 stupnjeva.

U utorak 04.04.2023. god., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima i sa slabim snijegom. Tijekom dana razvedravanje.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu do 13 stupnjeva. 

Kopirati
Drag cursor here to close