Nagradna igra

Kako obiteljski sudjelovati u nagradnoj igri: Tata pio Pan, a kćer slala kodove

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2016. u 18:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sredina ovog radnog tjedna sudionicima velike Pan nagradne igre donijela je priliku da osvoje dnevne nagrade; Pan ruksake i replike službene lopte prvenstva.

Broj nagrađenih se svakim danom povećava, a danas smo došli do broja 180. Ne brinite, do kraja ima još puno nagrada i prilika za vas da osvojite neku od ukupno 514 vrijednih nagrada.

Današnji dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Nevres Zulić iz Tuzle, Tejfudin Fazlić iz Srebrenika, Selbina Švabo iz Donjeg Vakufa, Adnan Bečić iz Kaknja i osoba koja je kod sms-om poslala sa broja telefona: 060 3546 ***. Replike službene lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Emir Razić iz Tuzle, Enisa Aganović iz Lukavca, Antonija Topić iz Orašja, Vedran Stijepić iz Kaknja i osoba koja je kod sms-om poslala sa broja telefona: 061 771 ***.

Antonija Topić iz Orašja svoje utiske o nagradi podjelila je sa nama. “Pan pivo pije tata, a ja sam slala kodove. Razveselila sam se kada su me nazvali danas i obavijestili za nagradu. Loptu ću pokloniti bratu koji voli nogomet, a i ja rado pratim utakmice. Voljela bih osvojiti i karte za Eropsko, I nastavljam igrati dalje”, poručila je.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima sa specijalnom ambalažom u duhu prvenstva: Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close