Požurite!

Još samo tri dana dostupne Festivalske ulaznice za Mostar Summer Fest

Festivalske ulaznice su dostupne po cijeni od 25 KM, dok su jednodnevne ulaznice, koje će biti dostupne za kupovinu i na ulazu na Festival, dostupne po cijeni od 16 KM
Lifestyle / Flash | 26. 06. 2018. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest otvara svoja Festivalska vrata ovog petka na dobro poznatoj lokaciji u čarobnoj industrijskoj zoni u Mostaru, točnije na platou Mostarskog sajma. Kao i prethodnih godina, na platou će izgraditi pravi mali Festivalski grad koji će živjeti i plesati na datume 29. i 30.6., obje večeri od 18 sati pa sve do ranog jutra.

I dok organizacijski tim zajedno s volonterima ovih dana radi na postavljanju prepoznatljivih festivalskih zastavica koje se vijore na nebu iznad publike, poručuju kako su Festivalske ulaznice koje omogućavaju ulaz na obje večeri Festa, te uživanje u svim sadržajima Festivala, u prodaji još samo danas, sutra i prekosutra.

Video: Mostar Summer Fest 2017 | Official Aftermovie

Naći ćete ih online na kupikartu.ba, zatim širom BiH na prodajnim mjestima sustava KupiKartu kao i u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra. Podsjećamo Festivalske ulaznice su dostupne po cijeni od 25 KM, dok su jednodnevne ulaznice, koje će biti dostupne za kupovinu i na ulazu na Festival, dostupne po cijeni od 16 KM.

Vidimo se na šestom izdanju Mostar Summer Festa na kojem ispred glavnog stagea plešemo uz Prljavo Kazalište, TRAM 11, Letu štuke, Bad Copy, Urban & 4, Let 3, Helem Nejse, Bitipatibi, Ischariotzcky, prof.sterMa, Stoposto, Smooth Groove i Nešto između, dok na Hej! e-MOtion stageu slušamo elektronsku glazbuuz GRAMOPHONEDzIE, Nipplepeople, Dejana Miličevića, Kristijana Molnara, Andreja Jelića, Dj Jock, WØLT, Alen Milivojević, Igor HDP i Fa11out.

Kopirati
Drag cursor here to close