poslušajte

'Ja bi da te slijedim' nesuđeni duet Arsena Dedića i Lee Dekleve

Lifestyle / Flash | 03. 12. 2015. u 17:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nesuđeni duet, predstavljena pjesma 'Ja bi da te slijedim' Arsena Dedića i Lee Dekleve, koja autorski potpisuje pjesmu, postao je svojevrsna posveta Arsenu od tri generacije Dedića; Gabi, Matije i Lu, zajedno s Leom.

''Ne bih se usudila raditi ništa vezano uz Arsena, a da on to nije čuo i rekao da bi iza toga stao, kako je i bilo. Spletom okolnosti nismo to dospjeli snimiti, ali se nekako spontano dogodilo da smo se spojili Gabi, Matija, Lu i ja. Proveli smo emotivne trenutke stvarajući ovu pjesmu, što mi je osobno puno značilo nakon njegovog odlaska. Za takvog čovjeka i takva djela kakva je ostavio, ovo je sitnica, koja će nas podsjetiti koliko je bio važan i velik'', rekla je Lea Dekleva.

Nakon što je prvi puta pogledala videospot duboko dirnuta Gabi je izjavila: ''Hvala Lei što je donijela tu pjesmu u našu kuću, što je donijela ideju Arsena i nje i hvala joj što je produžila tu ideju i svima nam dala mogućnost da pomaknemo vrijeme i da se na neki način odužimo našem Arsenu. Svi smo puno i emotivno sudjelovali, spot je izvrstan, pravi art projekt, Rafaelić i Rizmaul su napravili odličan posao. Danas sam prvi puta osjetila u atmosferi da je Arsen tu među nama i da će zauvijek biti'', rekla je Gabi, prenosi Gloria.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close