Lavina reakcija

Isklesana latino zvijezda na sebi ima samo zaručnički prsten

Pjevačica Jennifer Lopez nadaleko je poznata po svojoj isklesanoj liniji i bujnim oblinama.
Lifestyle / Flash | 26. 11. 2020. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je zašla u šesto desetljeće života, pjevačica Jennifer Lopez nadaleko je poznata po svojoj isklesanoj liniji i bujnim oblinama. A upravo je njezin izgled izazvao pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Razlog leži u fotografijama koje je 51-godišnjakinja objavila na svom Instagramu, a uz pomoć kojih promovira svoj nadolazeći singl 'In The Morning' koji će službeno biti predstavljen u petak 27. studenog.

Naime, na spomenutim fotografijama J. Lo možemo vidjeti kao od majke rođenu, a jedini modni detalj kojeg nosi je njezin dijamantni zaručnički prsten. Mnogi su isprva smatrali kako su ove fotografije nastale u svrhu promocije njezine novoosnovane kozmetičke linije te su se nemalo iznenadili kada je pjevačica otkrila pravu istinu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Goriš. Ako ovo ne sruši internet ništa neće", "Ovo je savršenstvo", "Ti si takva inspiracija. Tolike su godine prošle, a ti izgledaš sve bolje i bolje", "Kako netko može tako dobro izgledati u pedesetima?!", "Mislim da sam umrla i otišla u raj", "Ova žena je božica", samo su neki od oduševljenih komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Svoje divljenje nisu propustile iskazati ni Jenniferine kolegice Kelly Rowland i Rita Ora, koja joj je jednostavno poručila kako je "legenda".

Premda u manjini, među komentatorima su se našli i oni koje ovaj potez slavne pjevačice nije pretjerano oduševio. Štoviše, dio njih smatra kako J. Lo ima previše godina da bi objavljivala nage fotografije i njima privlačila pažnju.

"Zar je to sve na što si se svela? Ma daj! Vrijeme je da odrasteš. Ovo je razlog zašto nikada nećeš dobiti nominaciju za Oscara. Ništa što ti činiš nije revolucionarno", poručila je pjevačici jedna razočarana pratiteljica.

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Kopirati
Drag cursor here to close