Mostar

Humanitarni koncert ''Plešimo za našu djecu''

Lifestyle / Flash | 08. 12. 2014. u 09:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio ''Flash'', koji djeluje pri Muzičkom centru ''Pavarotti'', u suradnji sa NVO ''Naša djeca – Our Kids – Vara Barn'', po drugi put organizira humanitarni koncert ''Plešimo za našu djecu''. Koncert će biti održan 13. prosinca 2014. godine u sali USRC ''Mithad Hujdur Hujka'' u Sjevernom logoru, s početkom u 17.00 sati.

Obzirom na tešku financijsku situaciju, ova manifestacija će, uz odaziv dobrih ljudi, zasigurno mnogo pomoći realizaciji aktivnosti i projekata koje ''Naša djeca'' posvećuju svojim štićenicima – djeci s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u cijeloj BiH.

Cjelokupan prihod od prodaje karata, a koje se prodaju po cijeni od 5,00 KM bit će poklonjen ''Našoj djeci''. Karte su u prodaji već od 8. prosinca, izložene na štandu ove organizacije na Lenjinovom šetalištu, priopćeno je.

Bogat zabavno-umjetnički program će dočekati sve posjetitelje koncerta. Ove godine smo proširili listu sudionika te nam je veliko zadovoljstvo što su ljudi, klubovi i ostale organizacije prepoznale dobrobit ove humanitarne akcije i pridružile sam se da uz zajedničke snage realiziramo koncert ''Plešimo za Našu djecu''.

Uz plesni studio ''Flash'' koji su domaćini koncerta, u programu će sudjelovati i gosti: vokalno-plesna grupa B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske Mažoretkinje, PS Mo Stars, PC ProDance, ŠPK Erigo te PK Let's Dance Nevesinje.

U programu će također sudjelovati i djeca iz Dječjeg doma, štićenici NVO ''Naša djeca'' koja će pokazati svoje talente te zajedno sa PS ''Flash'' izvesti zajedničku koreografiju.

Pored plesnih i glazbenih izvedbi, organizatori su pripremil i nešto potpuno drugačije što do sada niste mogli vidjeti na ovakvim manifestacijama. Naime, svoj rad predstavit će i Karate klub ''Student'' te Košarkaški klub ''Spars'' koji su pripremili sebi vlastite točke. Velika poslastica i iznenađenje za svu djecu bit će LoLa Klaunovi koji će uz Djeda Mraza podijeliti novogodišnje poklone štićenicima Dječjeg doma i NVO ''Naša djeca''.

''Pozivamo građane Mostara i medijske kuće da se odazovu našem pozivu, da podrže ovu humanitarnu akciju i time doprinesu razvijanju svijesti društva o životu mostarske djece koja žive bez podrške roditelja. Oni nas trebaju – zaplešite i vi s nama'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close