Čabulja

HPD organizira izlet za najmlađe

Na izlet se mogu prijaviti djeca koja već imaju planinarskog iskustva, ali je prilagođen i onima koji se po prvi put žele okušati u ovoj aktivnosti.
Lifestyle / Flash | 03. 05. 2023. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko planinarsko društvo Prenj 1933. Mostar u suradnji sa Stanicom planinarskih vodiča organizira jednodnevni dječji planinarski izlet na Čabulju u subotu, 13. svibnja 2023. godine za djecu od 9-13 godina starosti.

Na izlet se mogu prijaviti djeca koja već imaju planinarskog iskustva, ali je prilagođen i onima koji se po prvi put žele okušati u ovoj aktivnosti. Planiran je polazak u 8 h ispred stadiona HŠK Zrinjski, a povratak u Mostar je isti dan u 18 h. Po dolasku na polaznu točku uspona laganim hodom i s pauzama, kreće se prema vještačkoj lokvi Gonđuša na 1430 m/nv i obližnjem vidikovcu. Po povratku s ture u planinarski dom su planirane prikladne aktivnosti: igre, druženja te sportske i kreativne aktivnosti za djecu.

Kotizacija za izlet iznosi 25 KM (za djecu iz istih obitelji se uvažava popust od 30% na drugo dijete), a podrazumijeva prijevoz i organizaciju izleta od strane licenciranih vodiča i organizatora s iskustvom i edukacijom u radu s djecom. Ponijeti hranu za jedan dan i 2 litra vode, a po dolasku u Planinarski dom Miljenko Bošnjak (Bogodol) će, za one koji to žele, postojati opcija i okrijepe/ručka.

Obavezna je prijava na linku PRIJAVA, a više informacija možete dobiti na broj 063/075-473 (Anita Kajić-Selak), 063/459-284 (Martina Zovko), Facebook stranici Mala planinarska škola HPD Prenj 1933. Mostar ili putem elektronske pošte: [email protected]. Prijave i uplate se primaju i na redovnim sastancima društva (svake srijede u 20:00 h), zaključno sa 10.5.2023. u prostorijama HGSS u zgradi Mostarka.

Dodatne informacije: Potrebna oprema: ruksak, planinarske cipele, lagane hlače ili trenirka, majice dugih i kratkih rukava, kapa/kačket i krema za sunčanje. Odzivom na kamp, roditelji potvrđuju da dijete ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje u njemu, da prihvaća program i upute vodiča.

Kopirati
Drag cursor here to close