Leroy Bar & Wine Shop

Hercegovci uživaju u kvalitetnim vinima

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2016. u 14:38 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je jučer organizirana prezentacija i degustacija vina jedne od najpriznatijih vinarija naše regije, Vinarije Edi Simčič iz Goriških Brda iz Slovenije. Degustaciju je osobno vodio Aleks Simčič, koji je goste vinskog bara Leroy Bar & Wine Shop upoznao s najtraženijim elitnim vinima iz svog podruma.

Brojni posjetitelji su imali priliku uživati u vinima koja se nalaze na vinskim kartama najpoznatijih restorana u svijetu.

Simčić je na jednostavan i zabavan način goste proveo kroz bogatstvo mirisa i okusa. Ugodno je bio iznenađen velikim interesom hercegovačke publike za ovaj vinski događaj, obzirom da su sva mjesta za ovu degustaciju bila popunjena u roku dva dana od najave.

To smo potvrđuje kako zainteresiranost Hercegovaca da uživaju u kvalitetnim vinima raste, kao i njihova spremnost da saznaju više o specifičnosti pojedinih vinskih regija i vrstama vina. Iz Udruge Sommeliera u BiH su naglasili kako su ovakvi događaji izvrsna prilika da se na jednom mjestu dobije mnogo zanimljivih informacija, da se kušaju vrhunska vina po promotivnim cijenama u opuštenoj atmosferi.

Slične degustacije, s prezentacijama lokalnih i međunarodnih vrhunskih vina, održavati će se i tijekom 2017. godine, kada će svi zainteresirani moći dobiti jedinstvenu priliku da uživaju u raznovrsnim i bogatim vinskim okusima.

Kopirati
Drag cursor here to close