Fenomenalan koncert!

Freddie Mercury oživio u Mostaru!

Queen real tribute band rasplesao prepunu Kosaču
Lifestyle / Flash | 25. 04. 2023. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar večeras uživa u oživljenim hitovima Queena uz koje su odrastale mnoge generacije. Freddie Mercury kao da je oživio na pozornici HD herceg Stjepana Kosače!

Fenomenalna svjetski priznata grupa Queen Real Tribute poznata je diljem planete po nadrealno vjernoj izvedbi repertoara legendarne grupe Queen, a večeras su Mostarcima i Mostarkama priredili pravi spektakl.

Nižu se hit za hitom

Osim zvučnog, grupa sastavljena od vrhunskih glazbenika izvodi i neviđeni scenski spektakl uz vječne rock hitove poput: I Want to Break Free, Under Pressure, Don't Stop Me Now, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You… koji su ispisali povijest svjetskog rock'n'rolla.

Bend, koji svojim fantastičnim zvukom, energičnim nastupom i izgledom zaista podsjeća na poznati britanski bend na čelu s legendarnim Freddiejem Mercuryjem,nakon Mostara nastupa 27. travnja u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20 sati.

Queen Real Tribute se sastoji od profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama na području bivše Jugoslavije.

Najveći obožavatelji

Kao veliki obožavatelji Queena počeli su svirati njihove pjesme kako bi sačuvali uspomenu na jednog od najvećih rock bendova svih vremena. Od 2007. do danas održali su nekoliko stotina koncerata širom Europe i svijeta te su dobili mnoga priznanja i stekli su veliki međunarodni ugled. Na primjer, samo u Brazilu su imali 70 koncerata na 4 turneje i od strane vjernih obožavatelja su proglašeni najboljim Queen tribute bendom na svijetu.

U Beogradu su nastupali ispred više od 60 tisuća ljudi te su rasprodali mnoge nastupe diljem Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Odsvirali su dvije turneje po Kini, posjetili su Južnu Koreju te su odradili čak četiri turneje po rasprodanim dvoranama diljem Rusije gdje su svirali s ruskim simfonijskim orkestrima iz Moskve i Vladivostocka.

Način na koji Queen Real Tribute pristupa pozornici donio im je zavidan status jednog od najboljih Queen tribute bendova na svijetu.

Današnju postavu ove grupe čine pjevač Ivan Ristanović, gitarist Nenad Bojković, basista Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin. 

Kopirati
Drag cursor here to close