U čast odvjetnici

Fond Branka Inić počinje s radom u rujnu

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2016. u 16:28 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želeći odati poštovanje i zahvalnost pokojnoj odvjetnici Branki Inić za sav nesebičan doprinos tijekom života građanima i građankama BiH i zaštiti ljudskih prava, Udruženje INFOHOUSE 15. rujna 2016. pokreće inicijativu 'Fond Branka Inići za stipendiranje studentica Pravnog fakulteta.

U razdoblju rujan-listopad 2016 objavjuju Poziv za prikupljanje donacija, koje će biti utrošene SAMO za dodjelu jedne ili više stipendija (ovisno o veličini prikupljenog Fonda) u listopadu za školsku godinu 2016/2017.

Stipendija/e će biti dodjeljena osobi/ama koja ispunjava/ju slijedeće kriterije; da je odlična studentica pravnog fakulteta, da redovno volonterski doprinosi društvu, da je iz kategorije socijalno ugroženih osoba.

Visina pojedinačne uplate nije ograničena, a najmanja je 10 KM, a visina stipendije će ovisiti o prikupljenom iznosu.

Dodjeljivat će se u mjesečnim obrocima, tijekom trajanja školske godine u razdoblju od listopada 2016 do lipnja 2017.

Uplate se trebaju vršiti na slijedeći žiro račun:
Udruženje INFOHOUSE
Naziv računa: Fond Branka Inić
Banka: Raiffeisen Bank BiH
Broj žiro računa: 161 00000 416 90 320

''Čast nam je objaviti da će odabir prve stipentistice/ca obaviti Brankina sestra Slobodanka Inić, kao i bliska prijateljica Dražena Peranić. Udruženje INFOHOUSE neće biti uključeno u odabir, već će pružati svu potrebnu tehničku podršku realizaciji Fonda'', kažu iz Udruženja, dodajući da će na  njihovoj web stranici biti objavljeni bankovni izvještaji sa prikupljenim sredstvima, kao i bankovni izvještaj o transferu prikupljenih sredstava.

Kopirati
Drag cursor here to close