Propali brakovi u 2014

Dok nas smrt ne rastavi?

Lifestyle / Flash | 01. 04. 2014. u 16:46 M.T.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Među slavnim parovima koji su se razveli u ovoj godini mogu se izdvojiti: Robin Thick i njegova supruga Paulla Paton, Gwyneth Paltron i njen suprug Chris Martin, Brayn Ferry i njegova žena Amanda Šepard, a najnovije špekulacije vezane su za Adrijanu Limu i njenog supruga Marka Jarića.

Nije im dovoljno što su lijepi i uspješni, žele pored sebe nekog sličnog sebi. Koliko je opstalo brakova iz svijeta showbiznisa vidljivo je i iz predhodnih godina.

Pored uzroka razvoda koje obični ljudi ovog svijeta imaju, za slavne osobe možemo još dodati slavu, pritisak i česta putovanja zbog čega su njihovi brakovi kratkog životnog vijeka.

Robin Thicke i njegova supruga Paulla Paton su se nakon devet godina braka odlučili za razvod. ''Uvijek ćemo voljeti jedno drugo i biti najbolji prijatelji'',rekla je Paula za People.

Stupili su u brak 2005.godine, a sina Juliana Fuega dobili su u travnju 2010.godine.

Gwyneth Paltrow i njen suprug Chris Martin su nakon 11 godina odlučili okončati brak. U braku su od 2003.godine i smatrani su jednim od parova čija ljubav pobjeđuje sve prepreke koji za sobom donosi šoubiznis.

Par ima dvoje zajedničke djece, devetogodišnju Apple i sedmogodišnjeg Mosesa.

Rok zvijezda Brayn Ferry razveo se od svoje 37 godina mlađe žene Amande Sheppard. Za njega je to bio drugi brak. Amanda se prije Brayna zabavljala sa njegovim sinom, navodi Kurir.

Najnovija špekulacija vezana je za, najpoznatijeg anđela Victorije Secret, Adrianu Limu i njenog supruga, srpskog košarkaša Marka Jarića.

Špekulacije su počele kada je Adriana Lima razgovarala za njemački magazin Interview. Članak će biti naslovljen "Adrijanine tajne" i naći će se na naslovnici koji izlazi u travnju.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close