Jeste se odlučili?

Deset najromantičnijih stranih pjesama za prvi ples

Zbog nježnih ljubavnih stihova i plesne melodije odmah je prihvaćena kao idealan odabir svadbena slavlja pa je tako 2015., 2016. i 2017. godine bila najpopularnija pjesma za prvi ples u inozemstvu
Lifestyle / Flash | 21. 01. 2018. u 14:59 Bljesak.info
ED Sheeran: Thinking Out Loud

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Titula kralja prvog plesa posljednjih nekoliko godina pripada Edu Sheeranu. Engleski glazbenik 2014. godine izdao je album "X", a jedan od singlova s albuma bila je i romantična balada "Thinking Out Loud" koja je nagrađena Grammyjem za pjesmu godine, piše Zadovoljna.hr.

Video: ED Sheeran: Thinking Out Loud 

Zbog nježnih ljubavnih stihova i plesne melodije odmah je prihvaćena kao idealan odabir svadbena slavlja pa je tako 2015., 2016. i 2017. godine bila najpopularnija pjesma za prvi ples u inozemstvu. Vrijeme će pokazati hoće li postati svadbeni evergreen poput drugih poznatih klasika uz koje mladenci vole zakoračiti u svoj bračni život.

Kako bismo pomogli svim budućim mladenkama koje ne žele domaću pjesmu za svoje vjenčanje, a još uvijek su u potrazi za onom pravom, istražili smo liste najpopularnijih stranih pjesama za prvi ples. U nastavku pogledajte (i poslušajte) kojih se 10 vječnih romantičnih klasika našlo na svakom popisu, piše Zadovoljna.hr.

Video: Elvis Presley - Can
 
Video: Joe Cocker - You Are so Beautifu
 
Video: Etta James - At Last
 
Video: Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You 
 
Video: Eric Clapton - Wonderful Tonight 
 
Video: Percy Sledge - When a man loves a woman
 
Video: Elton John - Your song
 
Video: Frank Sinatra - It had to be you
 
Video: Donny Hathaway - A Song For You
 
Video: Louis Armstrong - What A Wonderful World
Kopirati
Drag cursor here to close